Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabının Ağır Koku

16 Şubat 2024 19:11

Arçelik buzdolabı Model (274581EB)
Ürünü yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum.
Son 2 aydır inanılmaz bir plastik kokusu mevcut olup ayrıca çok sesli çalışıyor servisi arayıp bilgilendirdim. 10.02.2024 tarihinde ilk gelen ekip bu modellerin fitilleri fabrikasyon kaynaklı tıkandığını iddia ederek değiştirdiler. Fakat mevcut kokunun geçmediğini söyleyip tekrar servisten 2nci servis talep ettik ve bugün geldiler servisten arkadaşlar onlarda yemek kokusu var diyorlar ücretli olarak koku satmaya çalışıyorlar kokuyu istemedim akabinde Arçelik Beşiktaş şubesi tekrar arayıp 900 TL karşılığında ozanla yıkanacağını beyan etti. Bende ücretli olduğu için kabul etmedim ürünün garantisi devam etmektedir. Yıllardır Arçelik kullanıcısı olarak ailem ve ben hiçbir sorun yaşamazken Beşiktaş şubesini arayıp ücreti kabul etmeyeceğimi ayrıca ürün servis kayıtlı garantili olduğunu söylemiş bulunmaktayım.
Gerçekten ilk defa böyle bir sorun yaşadım Arçelik ile alakalı sanırım artık bu markayı kimseye önermeyeceğim. Size yakışanı yapın

09 Mart 2024 12:14

Arçelik 274581EB buzdolabını yaklaşık olarak 1.5 yıldır kullanmaktayım ürün son 2 aydır inanılmaz bir koku yapıyor ayrıca çok sesli çalışıyor. Bu sebepten ötürü müşteri hizmetlerini arayarak servis talep ettim. Servis için gelen personel bu modellerde fitil takıldığı için tıkanıklık olduğunu söyleyip değiştirdiler. Hali hazırda koku geçmedi 2 gelen ekipler de aynı kokuyu aldılar ve kendilerinden ücret karşılığı koku satın almamı söylediler ürün garantili olduğu için bunu almayacağım beyan ettim ozon temizliğini yapacaklarını söyleyip gittiler sonrasında İstanbul Beşiktaş şubesi 900 TL karşılığında yapacaklarımı söylediler bundan dolayı bende Genel Müdürlüğü arayıp şikayet kayıtlı oluşturdum. Yaklaşık 15 gün içinde ücretsiz olarak ozon temizliğini yaptırdım. Koku halen geçmiyor plastik kokusu gibi bir koku dolaba saklamak için koyduğum her şeye o koku siniyor. Servis bundan dolayı ücret karşılığı dolabı değiştirmemi önerdiler. Kesinlikle Arçelik dolabı alırken yorumları okuyup almanızı tavsiye ediyor u m yaklaşık 2 aydır beni halen oyalıyorlar. Genel müdürlükte Burak bey halledeceğini söyledi fakat hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Ayrıca İstanbul / Beşiktaş servisine hiçbir şekilde çözüm odaklı davranmıyor ilgi alaka sıfır. 60 yıldır ailecek Arçelik kullanıcısı olarak tek söyleyeceğim şey sadece yazık. İnsanlar ne şartlarda para kazanıp bir şeyler almaya çalışıyor oda sorunlu olunca sizi o kadar çok uğraştırıyorlar ki. Hakkımı sizlere asla helal etmiyorum.

09 Mart 2024 11:52

Arçelik marka (274581EB) seri numaralı buzdolabımda ağır koku vardır. Arçelik İstanbul / Beşiktaş şubesindeki arkadaşlar 5 defa evime geldiler. Fakat 1 ay uğraş sonucu garantili ürünüme ücretsiz olarak ozon temizliğini genel müdürlük aracılığıyla yaptırdım

17 Şubat 2024 15:00 (Şikayetten 19 saat sonra)
24 Şubat 2024 12:22

24.02.2024 güncel sorunum hali hazırda devam etmektedir. Arçelik genel müdürlüğünden Burak bey bu konuda bana yardımcı olacağını dile getirip tüm yapılan işlemleri takip edeceğimi beyan etmiştir. Fakat sorunum İstanbul Beşiktaş şubesi hiçbir şekilde sorunumu çözemiyorlar genel müdürlük müşteri memnuniyeti açısından kayıt oluşturup size yardımcı olacağız diyerek yalan beyanda bulunmuştur. Genel müdürlük ve Beşiktaş şubesinin birbirinden haberleri yoktur. Ozon temizliğini ücretsiz yapacaklarını söyleyen genel müdürlük ve Beşiktaş şube müdür Fatih bey bu konuda bize bir bilgi verilmedi diye tekrar aradılar. Aylardır basit bir temizliği hiçbir şekilde çözemedik. En büyük pişmanlığım Arçelik önermiyorum arkadaşlar sakı n kullanmayı n almayı n. Hiç kimse birbirinden haberdar olmuyor. Suçlu biziz ki böyle bir marka aldık yazık demekten başka elimden bir şey gelmiyor

Ali
Ali

Aynı koku problemi bende de var kullanalı 2 hafta oldu suçu müşteriye atıp sıyrılıyor aldığıma alacağıma pişman ettiler.

17 Aralık 2023 12:46
Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 15:34

Arçelik 274532eb Kodlu Buzdolabının 3 Kez Arıza Vermesi