Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabından Gelen Ses

27 Kasım 2023 21:24

Satın almış olduğum buzdolabından ara sıra farklı sesler gelmekteydi. Servis geldi ve bir parça değiştirdi. Aynı sorun tekrar meydana geldi ve servis tarafından başka bir parça daha değiştirildi. Bu durum en az üç defa yaşandı. En son servis tekrar geldiğinde, bana firmaya şikayetimle ilgili bilgi verildiğini ve buzdolabının değiştirilmesi için e-posta gönderildiğini ifade etti. Aradan on beş gün geçmesine rağmen tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. Yetkili servisi yeniden aradım ve konu hakkında bilgi almak istedim. Bana, buzdolabından gelen sesin buzdolabının gaz akışından kaynaklandığı belirtildi. Ancak bu gelen sesin gaz akışıyla ilgisi olmadığına inanıyorum. Hatta servis yetkilisi önceleri konuyla ilgili parça siparişi vereceğini fakat daha sonra bu fikrinden vazgeçip, buzdolabının değiştirilmesi yönünde olduklarını söyledi. Ancak gelen servis personelinin bana söyledikleri ile servis yetkilisinin ifadeleri birbiriyle örtüşmüyor. Bu durumda kendimi yanlış anlaşılmış hissediyorum. Bu yaşananlardan dolayı bir daha Arçelik markasını tercih etmeyeceğim.

28 Kasım 2023 10:43 (Şikayetten 13 saat sonra)

Fatma

Merhaba sorun çözüldü mü benim dolabımda yeni ve ses böyle.

İdris sonuçtan hiç memnun değil

İdris
31 Mayıs 2024 15:25