Arçelik Buzdolabında Kalıcı Koku Problemi

23 Aralık 2024 14:49

11.12.2023 Tarihinde Arçelik 578557 eb beyaz no frost buzdolabı Satın Aldım. Aldığım günden itibaren buzdolap içerisinden Koku gelmektedir. 5-6 defa Arçelik yetkili servisi gelip bakmasına rağmen hiçbir işlem yapılmamıştır. Gelen Servis personeli koku olduğunu ancak yapacak bir şeylerinin olmadığını, servis işlem belgesi istememe rağmen tarafıma herhangi bir belge vermemişlerdir. Yaklaşık 1 yıldır mağdur edilmekteyim. Arçelik gibi köklü bir firmadan bu şekilde vurdumduymaz olmasını beklemezken beni mağdur etmiştir. Mağduriyetimin giderilmesi ve benim gibi kimsenin mağdur olmaması için yazıyorum.

07 Ocak 2025 11:32

Yapılan görüşme neticesinde değişim için elinizden geleni yapacağınızı beyan ettiniz tarafım ile ikinci kez irtibat kurduğunuzda servisinizin herhangi bir sıkıntı yazmamasından dolayı değişime red veriyorsunuz. Gelen servisinizin hiçbir işlem yapmadığını tarafınıza bildirdim bunu bildirirken tarafınıza dolabımda ne kadar ürün muhafaza ede bildiğimin videosunuda paylaştım servis elemanlarınız bize evet koku var bir şey yapmak diyor buna dair belge istemime rağmen tarafıma herhangi bir belge verilmedi. Size böyle bir şey yok diye kayıt giriyorlar. Benim mağduriyetim 6 sefer gelen servisiniz ile çözülmediği beyan ettim. Şu an dada sıkıntım devam ediyor. Arçelik olarak 1 senedir mağdur edilmemin karşılığı bu olamaz Böyle bir köklü firmanın benim sıkıntımı giderememesini eşrefle kınıyorum. Benim sorunumun çözülmesini istiyorum.

02 Ocak 2025 11:29

02.01.2025 Tarihinde Saat 11:20 sularında Arçelik tarafından arandım ve yapmış olduğum başvuruların olumsuz olduğunu söylediler. Sebebi ise Arçelik adına gelen servis elemanlarının bize sözlü evet koku var deyip genel merkeze herhangi bir sıkıntı yok demesi öne sürülüyor. Bende size bu nasıl ispat edeyim servis elemanlarınız tarafıma belge istememe rağmen herhangi bir belge teslim etmiyor. Servis elemanlarınızı hakkında da Şikayet bıraktığım kayıtlarınızda bulunmaktadır yapmış olduğum görüşmelerin incelenmesi ve sorunumun bir an önce değişim yapılarak çözülmesini istiyorum. Arçelik ile ben böyle bir sıkıntı yaşıyorum lütfen kimse bu sıkıntıyı yaşamasın

02 Ocak 2025 11:00

24 Aralık 2024 11:35 (Şikayetten 20 saat sonra)
30 Aralık 2024 14:44

Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Savaş
06 Ocak 2024 14:33
Veysel sonuçtan çok memnun

Veysel
01 Mayıs 2024 21:09
"Bugün dolabımız geldi değişim yapıldı, Arçelik firmasına teşekkür ederim, umarım aynı sorunları yaşamayız ve uzun yıllar kullanılır"

15 Mayıs 2025 23:08
Arızalı Buzdolabı İçin Değişim Talebim Karşılanmıyor
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik No Frost Buzdolabında Tekrarlayan Arıza Ve Servis İlgisizliği

Sümeyye