Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Buzlanma Sorunu!

26 Mayıs 2024 20:43

29 Temmuz 2024 17:24

1 yıl oldu, hâlâ bir sonuç yok. Arçelik buzdolabı su akıtıp buz yapmaya devam ediyor. Tahliye suyu içeri akıyor. Bütün şikayetlerimden bir sonuç yok. Dolabı meydana götürüp herkese anlatacağım. Arçelik bizi mağdur etti. Para sorunumun en kısa zamanda çözülmesini istiyorum.

Asiye
Asiye
26 Mayıs 2024 13:58

Samsun Bulvar tarafındaki Arçelik mağazasından buzdolabı aldım buzdolabı daha bir sene olmadı buzdolabı bozuk çıktı buzdolabını hiçbir şekilde geri almıyorlar dava açtık davada bizim onlara para vermemizi talep ediyorlar üstelik ayıplı mal sattıkları halde sattıkları malın arkasına hiçbir şekilde durmuyorlar tavsiye etmem

27 Mayıs 2024 12:44 (Şikayetten 16 saat sonra)

Feyzullah
Feyzullah

Bende de aynı buzlanma sorunu var aldığımdan beri 3 ayda bir buz temizliyoruz ziyan ettik dolabı hatta ek olarak dolap kapağının köşesi kendi koydukları vida yüzünden tam kapanmıyor. Yani kapak düşük. Şikayet ettim geldiler servisten buzdolabı kapağında hafif açıklık olması gayet normalmiş. Dolap açık kapak ile çalışır buzlanma yapmazmis. Suçlu çıktım ve gittiler. Bir daha kesinlikle Arçelik almam... Ne servisi ile ne de dolabın kendisi ile uğraşilir.

Can
Can

Arçelik bir şey düzeltmez sadece top çevirir zaman geçirir

Gürkan
Gürkan

Sorunu düzeltiler mi hanımefendi?

Arçelik Buzdolabında Kronik Panel Arızası Sonrası Mağduriyet

Şaban