15 Ağustos 2024 23:37

Arçelik buzdolabı
6 yıl önce almış olduğum 2498CINY A+++ buzdolabım 25 Haziran'da arızalandı. Alt kısım soğuk, dondurucu altta, üst kısım soğutmuyor. Servis çağırdık, gelen servis kompresörün arızalı olduğunu, değişeceğini, fabrikadan parça talep edileceğini söyledi. Parçalar geldi, değişim yapıldı fakat dolap 35 gün sonra yine aynı şekilde arızalandı. Müşteri hizmetlerini arayıp kim yapabilirse o servise yönlendirin dedim, Kavacık servisine yönlendirdiler. Burada olamaz deyip dolabı götürdüler, yerine emanet dolap bile vermediler. Israrlarımız sonucunda dolabı bir hafta sonra getirdiler ama bir gün çalıştı, yine alt kısmı soğutuyor, üst kısım fırın gibi soğutmuyor. Tekrar servis çağırdık, bugün gelen teknisyen gazı eksilmiş deyip tamamlayıp gitti, beş saate kendine gelir dedi. On saat geçmesine rağmen dolap kendine gelmedi. Değişim talep etmeme rağmen ısrarla dolabı değiştirmeyip gaz eksilmiş gibi bahanelerle oyalayıp garanti süresinin bitmesini mi bekliyorlar? Yetkililerden ses yok, bu nasıl bir firma!

16 Ağustos 2024 15:43 (Şikayetten 16 saat sonra)
17 Ağustos 2024 09:09

Özür beklemiyorum ben çözüm istiyorum ürün halen arızalı ve servis gelip gaz basıp gidiyor cihaz arızalı bekliyor garantinin dolması bekleniyor gibi eğer tamir olmuyorsa dört defa aynı arızayı yapıyor neden rapor tutulmuyor değişim istediğimi belirtmeme rağmen artık yasal hakkımı kullanıp başka marka bir dolap alacağım ve faturasıyla mahkemeye başvuracağım 13 hazirandan bu yana uğraşıyorum çözüm yok vakit kaybı sadece

Mete sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 09:16

23 Ağustos 2024 13:13
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
23 Aralık 2024 23:04
Merve sonuçtan çok memnun

19 Aralık 2023 22:58
"Desteğiniz ve yardımlarınız için teşekkür ederiz"
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
09 Temmuz 2024 11:45