Şeyda
28 Ocak 2023 23:09

Arçelik marka bir buzdolabı aldık. Buzdolabını mavi ışın teknolojili seçtik vadettiği ise 1 ay ürünü taze tutmasıydı. Ürün geldikten sonra sebzelerim haftada bir küflenmeye başladı. Sonra bir baktık ki sebzelik kısmı su içinde. Sebzelik kısmının üst kısmından yağmur misali su akıyor. Gelen her servis bunun normal olmadığını fabrikayla değişim için görüşeceğini söyledi çünkü hiçbir şekilde akmasına çözüm bulamadılar. Gelen 4. Yetkili servis evde nem problemi olabileceğini ondan kaynaklı olabileceğini söyledi. Şans bu ki 3-4 ay sonra taşındık. Taşındıktan sonra aynı problem devam etmeye başladı. 5. Yetkili servis geldi kurutma makinesiyle kurutmayı denedi sorun devam ederse fabrikayla değişim için görüşme sağlayacağını söyledi. Sonuç hiçbir geri dönüş yok. Ve sonra 6. Yetkili servis geldi ve aynı terane. Bizi arayacağını fabrikanın mühendislerinin bu konuyu görüşeceğini söyledi. Tam 1 ay bekledim en son müşteri hizmetlerini aradım. Ve sonucu orada söylediler dediler ki ürün taşınırken hasar görmüş olabilir şaka yapmıyorum 6. Gelen yetkili servis o kadar zekiymiş ki ilk 5 tane gelenin aynı sorundan geldiğini bilmemiş. Ben artık bununla uğraşmak istemiyorum. 7 yıl garanti yaptırdığım ürüne hiçbir şekilde çözüm bulamıyorsunuz. Bulamadığınız gibide suçu bize atmaya çalışıyorsunuz. Böyle büyük bir firmanın bunu yapması ahlaki midir? Yıllardır Arçelik kullandık. Evimizdeki her ürün Arçelik. Ben böyle bir rezillik ne gördüm ne duydum. Bundan sonra her yerde anlatacağım.

30 Ocak 2023 15:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kazım
Kazım
Benzer Şikayeti Var

Aynı sorun bende de mevcut. Benim dolabımda taşınma olmadı. Arçelik bu durumu kabul etmiyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Reşit
Reşit

Son durum nedir, merak ettim

Arçelik Buzdolabında Fabrika Hatası: Değişim Talebim Reddediliyor

17 Eylül 2025 12:19

Arçelik Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Çözülmeyen Sorunlar

08 Temmuz 2025 14:38
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
26 Haziran 2025 13:19