05 Aralık 2023 14:51

İki hafta önce Balgat Arçelik bayisinden buzdolabı ve çamaşır makinesi satın aldık. Buzdolabı çizik geldi. Çamaşır makinesi kurutma esnasında banyoda adeta sağa sola dönüp duruyor. Vallahi hiç memnun değiliz. Buzdolabının değişimi için talepte bulunduk, servis kapıyı değiştirmeyi teklif etti ancak biz bunu kabul etmedik ve ürünün tamamen değiştirilmesini istiyoruz. Müşteri hizmetlerine haber verdim. Gelip resim çektiler; ancak bu kadar, arayan soran yok. En sonunda Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

22 Aralık 2023 17:33

Arçelik'ten yaklaşık bir ay önce buzdolabı ve çamaşır makinesi aldım. Buzdolabının dışında yüzeysel çizikler vardı. Bu durumu servise bildirdik. Yetkili geldi hiçbir dönüş olmadı. Esim Şikayetvar'a yazarak durumun düzeltilmesini istedi. Dönüş yapıldı ve kapaklar değiştirildi. Fakat çamaşır makinesindeki sorun yetkili servise bildirilmesine rağmen sorunun makinede değil kullanımdan kaynaklandığını söylediler. Yok efendim deterjan çok koyulmayacak dediler büyük parçalarla küçükler ayrı yıkanacakmış sıkma 800 devirde yapılacakmış bunlara uyulduğu takdirde sorun ortadan kalkacakmış. Önceki çamaşır makinemde hiç böyle sorunla karşılaşmadım birincisi eğer 800 devirde sıkılacaksa neden 1400 devir yapıldı bu arada ben bırakın 800 devri 600 devirde sıkmaya korkuyorum çünkü sıkmaya geçtiğinde anormal ses çıkartıyor gürültüsüne çocuklarım korkuyla uyanıyor. İkincisi az çamaşır koyulacakmış. Az koyulacaksa neden. 11 kiloluk üretildi. Hadi dedim gene yetkiliyi dinleyim dedim içine yarım çamaşır koyayım dedim ona rağmen çok zıplayıp gurultu çıkarıyor her dediklerini yap. Ama rağmen sorun devam ediyor. Bizim tamamen Arçelik'e olan güvenimiz sarsıldı. Keşke Arçelik markasi tercih etmeseydik. Ama üzerine düşeceğim bu durumun Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. İnsan bir kere yanılır kimseye tavsiye etmeyeceğim bir marka oldu. Ürünün başka modelle değiştirilmesini istiyorum

05 Aralık 2023 16:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
15 Ağustos 2024 15:36
Arçelik Çeyiz Paketi Hayal Kırıklığı: Kalitesiz Ürün ve Kötü Hizmet

01 Eylül 2023 17:22

Levent
25 Ocak 2024 14:41
Arçelik Buzdolabı Değişim Yapmıyor
Arçelik Buzdolabı Değişim Yapmıyor
Rahim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Hüsranı: Bekleyiş Ve Bozulan Ürünler

22 Nisan 2024 17:45