Sema sonuçtan çok memnun

Arçelik Bulaşık Makinesi: Tiz Ses Kabusu

Arçelik Bulaşık Makinesi: Tiz Ses Kabusu
07 Kasım 2024 23:16

Arçelik mağazasına gittim, güya en iyi modeli aldım. Şimdi ise kulaklarım çınlıyor, makine çalışırken evde duramıyorum. 6 programlı olanı seçtim ve sadece 58 dakikalık programı kullanabiliyorum. Öyle bir tiz sesi var ki anlatamam. Dayanamıyorum ve alalı bir ay oldu. Evde değildim, kullanamadım. Eve gelip kullanınca fark ettim ve iade değişim süresi geçmişti. Çok mutsuzum, bununla yaşamak zorunda bırakıldık. Yılların markası, en iyi bulaşık makinesinde yaptığı hata bu tiz sesinin hasta ettiği insanlar var ve ben onlardan biriyim. Nasıl sürerler piyasaya, yazıklar olsun. Eski makinem bundan kat kat iyiydi, 20 yıllık makineydi. Adamlar kendilerini geliştirdikçe ürünleri rezil etmişler. Peki şimdi ne olacak, ne yapabiliriz? Bu sorunu yaşayan arkadaşlarla birlik olup mahkemeye verelim. Bize bunu yaşatmak zorunda değiller ve ben bu konuda çok ciddiyim.

08 Kasım 2024 10:06 (Şikayetten 10 saat sonra)
Sema
Sema
21 Kasım 2024 19:27

Sorun çözüldü şikayetin arkasından yetkili serviside aradım beklentimin üstünde ilgi gösterdiler bayağı inceleme yaptılar ve sonunda bana yeni model bir bulaşık makinesi yolladılar özellikleri çok güzel extra programlar ekleyebiliyorsun henüz denemedim daha bugün geldi deneyimleyip tekrar yorum ekleyeceğim Arçelik servisi ve çalışanlarına çok teşekkür ederim

Ertuğrul
16 Mayıs 2024 23:17
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
26 Nisan 2024 16:51
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2025 22:50
Arçelik Bulaşık Makinesi Bardakları Çiziyor Ve Servis Çözüm Bulamıyor
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi: Sürekli Başlayan Ve Bitmeyen Sorunlar

Ayşenur
21 Aralık 2024 21:09
Arçelik Bulaşık Makinesi: Sürekli Başlayan Ve Bitmeyen Sorunlar
Kader sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 14:12

Arçelik Kategorileri