Bedriye sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Temiz Yıkamıyor Kurutmuyor

Bedriye
19 Şubat 2024 21:16

Arçelik'ten bulaşık makinesi satın aldık. İlk haftadan sonra bulaşıkların ıslak çıkması ve temiz yıkanmaması sorununu bildirdik. Şikayetimiz hala devam ediyor ancak Arçelik'ten bu soruna yönelik herhangi bir çözüm sunulmadı. Ürünlerinin arkasında durmamaları ve sürekli bahanelerle ürüne sahip çıkmamaları sebebiyle memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum.

16 Mart 2024 11:46

Arçelik'ten aldığımız bulaşık makinesi ilk günden beri ya kurutmuyor ya leke bırakıyor düzgün yıkamıyor bu şikayeti de Fatih'le servise bildirdim ürünü iade ya da değişim yapmak istediğimi söyledim ama iade ve değişim yapmamak için onlar da defalarca servis yönlendirdiler böyle büyük bir kurumun ürününün arkasında olmaması gerçekten çok şaşırtıcı hala bir çözüm bulmadılar

14 Mart 2024 18:33

Bulaşık makinesini aldığımız günden beri sırf iade ya da değişim yapmamak için kaç kere Servis geldi hatırlamıyorum bardakların doğru düzgün ya da tabakların yıkanmadığını fotoğraflarla anlattığım halde bir çözüm hala Arçelik gibi büyük bir kurum firması çözüm bulamadı tamamen hayal kırıklığı bir marka oldu

22 Şubat 2024 19:17

Şikayet var sayfasına kadar yazdığım halde Arçelik ürününe sahip çıkmadı ve bir çözüm üretmedi ürünün problemi hala devam ediyor. Böyle bir kuruma ürüne sahip çıkmaması konusunda şaşkınım. Bedavaya aldık sanki makineyi, kendileri de gönderdiğimiz video ve fotoğraflarda makinenin normal yıkamadığını kabul ediyorlar ama yapacak bir şey yok diyorlar, Halbuki makine hem kurutmuyor hem de temiz yıkamıyor

20 Şubat 2024 11:35 (Şikayetten 14 saat sonra)
23 Şubat 2024 17:27

03 Mayıs 2024 17:31

20 Kasım 2023 21:26
Akın sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 11:47
Ebru sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 16:55
"Arçelik firmasına teşekkür ederim ürün değişikliği yaparak sorunu çözdüler"
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
24 Mart 2024 02:14