18 Ağustos 2023 15:59

Arçelik 6344 bulaşık makinem var. Makinemin içerideki beleme borusunun yarısı yok. Yukarıdaki fıskiyesi de yok. 3 yıl oldu alalı. Eşim yukarıdaki bardakları iyi yıkamadığını söylüyordu. Ben makine bu kadar yıkıyordur diyordum hep. Sürekli yıkama ürünlerini deniyorduk acaba onlardan mı diye. Geçen gün eve gelen misafire söylemiş eşim aldığımdan beri üst taraf düzgün yıkamıyor diye. Misafirde içine bakmış sizin yukarıdaki su fıskiyesi yok demiş. Sonra bana söyledi inanamadım. İnternette aynı modeli araştırdım gerçekten bizim makinede o kısım yok. Şimdi bu durum nasıl ispat edilir bilmiyorum. Ama o boruyu ben sökmedim ona eminim. Bu konu da Arçelik'ten ücretsiz bir şekilde mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

profile profile
18 Ağustos 2023 16:36 (Şikayetten 36 dakika sonra)
18 Ağustos 2023 16:46

Firmadan arandım. Gayet ilgi gösterdiler. Tüm bilgilerimi aldılar. Bana ulaşacaklarını söyledir. İlginiz için teşekkürler. Sonucu tekrar paylaşırım

18 Ağustos 2023 23:17

Servisten aradılar. Benim makineyi aldığım yılda o boru yokmuş. Sadece o yılki üretimde o borunun olmadığını söylüyorlar. Bana hiç inandırıcı gelmiyor bu durum. Bir eski modelde var. Şu anda satılan 6344 kodlu aynı makinede var ama benimkinde yok. Tamam olmasın. Ama bu makine neden üstteki bulaşıkları pis bırakıyor o zaman.

15 Ekim 2023 11:46
Arçelik Bulaşık Makinesi Su Besleme Borusu Eksik

Servisten arıyorlar 2 haftada bir, ne oldu diye soruyorlar. Bende derdimi anlatıyorum tamam deyip kapatıyorlar :). Sağ olsunlar her seferinde derdimi dinliyorlar ama çözüm yok maalesef. Ben artık bu makineden bıktım. Şimdi size bazı görseller atacağım nasıl yıkadığını görmeniz için. Görsellerden de anlaşılacağı gibi üzerindeki kiri çıkarmama meselesi değil bu durum. Kiri yukarı raftaki bardak veya tabakların üzerine atıyor. Makinenin garantisi de yeni bitti. Arçelik bir şey yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. Gelen ekipler her şey normal diyor. Ama üst raf bir türlü düzgün yıkama yapmıyor. Alt taraftaki bulaşıklar İnci gibi ama üsttekileri çıkarıp tekrar yıkamak zorunda kalıyoruz.

Habib sonucu yetersiz buldu

Arçelik Bulaşık Makinesi İlk Günden Arızalı Çıktı, Servis Desteği Sağlanmadı

22 Aralık 2025 12:13

Arçelik Bulaşık Makinesinde Paslanma Ve Parlatıcı Bölmesi Sorunu

09 Aralık 2025 22:31
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sırasında Hasar Gören Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalı, Çözüm Sunulmuyor

Ramazan
07 Eylül 2025 17:14
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesinin Üst Raf Temizleme Sorunu Çözülmedi, Ürün Değişimi Talebi

11 Mayıs 18:02

Arçelik Kategorileri