Özge sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Servis Ve Makine Hatası

Arçelik Bulaşık Makinesi Servis Ve Makine Hatası
18 Ağustos 2023 08:49

16.01.2023 tarihinde Arçelik'ten 6155 Solo bulaşık makinesi satın aldım. Ürünün kapağını açarken alt tekneye sürtüp kapaktan her açıp kapattığımda ses gelince servisi talep ettim. Servis geldi fabrika kaynaklı hata olduğunu, ön sac ve alt tekne değişimi için parça istediğini iletti. Parçalar geldi, takılırken elektrik aksamına zarar verildi, servis giderken makineyi çalışmıyor halde bıraktı gitti. Ürün servisin hatası yüzünden ana kartı yanmış. Servise almak istediler. Servise alma sürecinde 1 hafta sürekli randevu verdiler gelmeyip ötelediler.
02.08.2023 de saat 17-19 arasıydı iptal edildi.
05.08.2023 de saat 13-15 arasıydı iptal edildi.
08.08.2023 de saat 15-17 arasıydı iptal edildi.
09.08.2023 de saat 13-15 arasıydı iptal edildi.
10.08.2023 de saat 10-12 arasıydı arasında alıp servise götürdüler. Bu sıcaklarda yaşadığımız mağduriyet ve servisin sürekli ötelemesi bizi çok zor duruma sokmuştur. Servisten ürünü getirip bıraktılar servisten 10 dakika sonra eve gelince makinenin hala kapağının sürttüğünü ilettim, servis ısrarla hayır diyor, servis talep edin tekrar diye iletti. Servis 17.08.2023 tarihinde geldi. Alt tekneyi düzeltirken ön sacda çökme oldu, böyle kullanılır ama öyle gözüksün istemezseniz de isterseniz sac talep edelim dediler. Yani makine sorunluysa alınır yenisi verilir, sürekli arıza çıkartıp yeni arıza çıkartılmaz. Yeni makine neden servise gitsin, indirip bindirilirken makinem çizilip vurulabilir.
Şimdi ben iyi marka diye Arçelik aldım, ama ne servis ne de müşteri memnuniyeti olarak memnun kaldım. Keşke diğer markayı tercih etseydim.

18 Ağustos 2023 13:12 (Şikayetten 4 saat sonra)
20 Ağustos 2023 13:31

Şirket genel müdürlüğünce arandım, şikayetimin ilgili birimlere mail ile bildirildiği yazıldı. Sonuç hala belli değil.

04 Eylül 2023 23:47

Arçelik kendi ekibinin ana kartını yakmasına, kapağın 2 kere değiştirilip makinemin zarar görmesinde bir destek olmamıştır. Bundan sonra Arçelik markasını tercih etmeyeceğim. Çevremde de bu yaşadığım olayı anlatıp satıldıktan sonra ilgilenmediklerini belirteceğim

Arçelik Yetkisiz Servis Makineyi Aldı, Ödediğim 9.200 TL Geri Gelmedi

07 Mart 22:56