Göknur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Pişmanlıktır!

22 Haziran 2024 15:52

Arçelik bulaşık makinesi aldığımız günden beri değişmeyen parçası kalmadı. Motoru, ekranı, pervaneleri, hortumu, lastiği değişmeyen parçası kalmadı. Hala çatal bıçak yeri kirli çıkarıyor orayı kullanamıyoruz. Sürekli ekran bozuluyor uzun programlarda ortasında durup çalışmıyor. Bugün yine bozuldu servis bir hafta sonra gelecek. Makine aldığımız günden beri sorunlu hatalı bir ürün. Bütün beyaz eşyalarımız Arçelik akıllanmadık gittik Arçelik'ten klima aldık. Bulaşık makinesinin değiştirilmesini istiyorum. Servis kaydına bakılsın değişmeyen yeri kalmış mı?

23 Haziran 2024 14:28 (Şikayetten 22 saat sonra)
01 Ocak 2025 10:52

Arçelik bulaşık makinesi aldığımız günden beri değişmeyen parçası kalmadı. Motoru, ekranı, pervaneleri, hortumu, lastiği değişmeyen parçası kalmadı. Hala çatal bıçak yeri kirli çıkarıyor. Orayı kullanamıyoruz. Sürekli ekran bozuluyor uzun programlarda ortasında durup çalışmıyor. Makine aldığımız günden beri sorunlu hatalı bir ürün. Bütün beyaz eşyalarımız Arçelik akıllanmadık, gittik Arçelik'ten klima aldık. Haziran ayında şikayet yazdık tarafımıza dönüldüğünde makine çalışmaya başladı. 2 gündür yine bozuk keyfi isterse çalışıyor. 21. Yüzyılda 3 çocuklu evimizde değerli vaktimizi 2 gündür elde bulaşık yıkamaya ayırıyoruz. Makine ilk aldığımız günden beri bozuk sağlam pervaneler, sağlam hortum bence sağlam ekran hep sorunu bulamadıkları için değiştirildi. Şu anda ekran var ama çalışmıyor şimdi bunu camdan aşağı mı atalım. Bugüne kadar yapılan bütün değişim kayıtları mevcuttur. Makine hala bozuksa değişen parçalar laf olsun diye değiştirilmiştir. Tarafımıza yeni bir makine verilmesini yanlış yapılan servis parça değişim ücretlerinin iadesini istiyorum.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
25 Temmuz 2024 16:23

08 Ağustos 2023 22:43

22 Ağustos 2023 06:08

24 Ekim 2024 09:16
Ekgiyesa sonuçtan hiç memnun değil

Ekgiyesa
15 Ekim 2023 00:16