Arçelik Bulaşık Makinesi Güvenlik Sorunu: Duman Çıkışı Ve Potansiyel Yangın Tehlikesi

Vakkas
23 Kasım 2024 04:09

Arçelik marka 6230 olan bulaşık makinemden duman çıktı. Elektrik şalteri atmasa ev yanacaktı. En güvenilir marka olan Arçelik'ten bunu beklemiyordum. İnternetten araştırdım inceledim aynı sorunu bir çok insan yaşamış. Kurumsal bir hata neden düzeltilmemiş merak ettim açıkçası.

23 Kasım 2024 14:07 (Şikayetten 9 saat sonra)

Tolga sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2024 00:36
"Yaşadığımız elim olayın ardından geçen yaklaşık 1 aylık inceleme ve değerlendirme sonrası Arçelik a. Ş. Mühendisleri tarafından bulaşık makinemizin değiştirilmesine karar verilmesi bizim tarafımızda memnuniyet verici oldu. Bunun için öncelikle ilgili ve hassas yaklaşımlarından ötürü Arçelik yetkililerine ve mühendislerine teşekkürlerimi sunuyorum. Yetkili servisten beklediğimiz hassasiyeti göremesek te Arçelik Genel Md. Lüğü Müşteri Memnuniyet Merkezinden sık sık işlemin ne aşamada olduğu ile alakalı olarak bilgilendirme çağrıları aldım. Bu bize verilen değerin ve samimi yaklaşımın bir göstergesiydi. Bugün 03 Haziran 2024 itibariyle yenilenen makinemiz yetkili servis tarafından kurulumu yapılarak teslim edildi. Tekrar teşekkürler Arçelik."
Arçelik Bulaşık Makinesi Yandı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 00:16
Arçelik Bulaşık Makinesi Az Kalsın Evimi Yakıyordu
Seda sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 14:15

17 Eylül 2023 13:52