Tamer sonuçtan memnun

Arçelik Bulaşık Makinesi Ertelemede Takılı Kaldı

20 Mart 2024 03:48
Tamer'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri desteği var, ilgililer. Problem garantim olmadığı için haliyle ücretli bir şekilde halloldu. Arkasında duran bir marka var. Hassas bir parça olduğunu ve zarar görebileceğini öğrendik en azından. Teşekkürler.”

Arçelik 6344 modem bulaşım makinemizde bugün itibari ile erteleme "9" da takılı kaldı. Program değişmiyor, asla bitmiyor ve başlamıyor.

İnternet üzerinden edindiğim bilgiler ile resetlemeyi denedim. Yine de hiçbir şekilde 9 dan çıkmıyor ve devamlı su boşaltmaya çalışıyor. Resetleme yaptıktan sonra erteleme butonu aktifleşiyor 3-6-9 geçişi yapabiliyorum iptalde etsem, 3 e de getirsem 9 yanmaya devam ediyor ve su boşaltmaya çalışıyor devamlı. Bu sefer 3 le birlikte yanıyor vs.

Şikayetvar.com üzerinde gördüğüm kadarıyla ocak ayından beri bu problemi yaşayan kullanıcılar var. Hatta geçtiğimiz hafta içerisinde 2-3 tane şikayet bildirilmiş.

Planlı eskitme yaptıklarını düşünüyorum. Böyle veya değil, ürününüz ile alakalı kart arızası yüzünden hiçbir şekilde servis ücreti ödemeyeceğim.

Bu problemin alakalı firma tarafından çözülmesini rica ediyorum.

20 Mart 2024 13:37 (Şikayetten 9 saat sonra)
21 Mart 2024 16:23

Yetkililer sağ olsun arayıp ilgilendiler, en son olarak sayaç takımının değişmesi gerektiğini öğrendim. Umuyorum birkaç sene sonra yine aynı hatayı vermez.

22 Mart 2024 21:52

Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalanıyor Ve Servis Sorunu

10 Haziran 2025 09:10

Arçelik Ertelemede Takılı Kaldı

Büşra
11 Mart 2024 10:11
Güner sonuçtan çok memnun

Güner
13 Kasım 2024 08:04
"İlgilendiğiniz ve geri bildirimde bulunup çözümünü hızlandırdığınız için teşekkür ederim"

18 Kasım 2024 18:22
Ayaz sonucu yetersiz buldu