Arçelik Bulaşık Makinesi Çınlama Sesi İle Çalışıyor

27 Ocak 2024 18:074.857
27 Ocak 2024 11:51

Arçelik Cornerwash 6167 bulaşık makinesi kullanıyorum 10 ay oldu, hiçbir şekilde memnun kalmadım, kulak çınlaması gibi bir ses yapıyor. Servis çağırdım normaldir dedi ürünü bu şekilde satmaya utanmıyorlar.

28 Ocak 2024 14:37 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

30 Ocak 2024 14:52

Servis çok çabuk geldi, sorunla ilgilendi maalesef ürünün üretim kalitesinden dolayı beni hayal kırıklığına uğrattı, sorun fabrika çıkışlı maalesef

Yorumlar(8)

5 Temmuz 2025 02:19

Mert bey aynı sorunu ben de yaşıyorum. O cızırtı sesi baş ağrısı yapmaya başladı. Ürünü geri almamak için diretiyorlar. Siz hangi süreçleri yaşadınız lütfen yazarak bizleri de bilgilendirin.

5 Temmuz 2025 02:00

Aynı modelin Grundig markasını ben de aldım. Dördüncü günüm ve o cızırtı sesi beynimin içini kazıyor. Bu konuda çok fazla şikayet varmış. Arçelik, bu ürünü toplatmak yerine kampanya yapıp stoklarını tüketmeyi tercih etmiş. Ben Pazarama.com üzerinden aldım. Yetkili servis bunun makinenin normali olduğunu söylüyor. Pazarama da yetkili servis rapor yazmadan iade almıyor. Bu bir nitelikli dolan... Kendi müşterisini mahkemelerde süründürmeyi laik gören bir markayla karşı karşıyayız. Bu ürünün toplatılması lazım. Bu beyne ciddi zarar veren bir tiz frekans. Birlikte hareket edip dava açarsak kazanma şansımız var. Bu ürün toplatılmalı. Böyle bir organizasyon düşünen varsa lütfen yazsın.

7 Kasım 2024 23:12

Birkan bey birlik olup mahkemeye verelim diğer arkadaşlarlada görüşelim

7 Kasım 2024 22:34

Ben alalı bir ay oldu evde değildim kullanamadım eve gelip kullanınca fark ettim ve iade değişim süresi geçmişti çok mutsuzum bununla yaşamak zorunda bırakıldık yılların markası en iyi bulaşık makinesinde yaptığı hata bu tiz sesinin hasta ettiği insanlar var nasıl sürerler piyasaya yazıklar olsun eksi makinem bundan kat kat iyiydi 20 yıllık makineydi adamlar kendilerini geliştirdikçe rezil etmişler

Mert
Mert
14 Mayıs 2024 09:47

Sorun çözüldü mü aynı sorunu bizde üzülerek yaşıyoruz. Dayanılmaz bir tiz ses var. Kesinlikle alınmaması gereken bir model. Üstelik 4 saat 31dakika süren sözüm ona ekonomik mod yapmışlar. Bulaşıkların ıslak çıkması ürünün vuruk olarak gelmesi bulaşık üst sepetinin çok gevşek olmasını saymıyorum bile. İade alıp paramı geri verirler mi yan tarafının vuruk gelmesi nedeniyle yenisiyle değişim yaparız dediler. Ama bu problemin diğer makineler dede olması kronik bir sorun olduğunu gösteriyor. Arçelik kendisine yakışanı yapıp bu modelinin satışını durdurup sattıklarını geri toplamalı

Arçelik Bulaşık Makinesi Değişim Onayı İptal Edildi Ve Teslim Edilmedi

İlknur
İlknur
30 Mart 11:06886

Arçelik 6167 ı model bulaşık makinemin pervanesi bozuldu ve servis gelip parça talebinde bulundu. Aradan bir gün geçtikt...

Tümünü Gör
Arçelik Bulaşık Makinesine Acil Çözüm Bulunsun Lütfen!

Arçelik BulaşıkMakinesine Acil Çözüm Bulunsun Lütfen!

Mürsel
Arçelik Kapaklardaki Büyük Lekeler

Arçelik KapaklardakiBüyük Lekeler

Sevinc
Arçelik Bulaşık Makinesinden Cızırtılı Ses Geliyor!

Arçelik BulaşıkMakinesinden Cızırtılı Ses Geliyor!

Meryem
Arçelik Bulaşık Makinesi E02 Hatası

Arçelik BulaşıkMakinesi E02 Hatası

Oğuzhan
Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi Ve Servis Şikayetim!

Arçelik 6144 BulaşıkMakinesi Ve Servis Şikayetim!

Halil
Arçelik Yenisi İle Değişim İstiyorum!

Arçelik Yenisi İleDeğişim İstiyorum!

Adnan

Öne ÇıkanKonular