Arçelik Bir Türlü Değişmeyen Çamaşır Makinesi

Selçuk
12 Ocak 2024 18:36

Arçelik marka çamaşır makinesi aldım aldığıma bin pişmanım kaç servis geldi hala bir çözüm bulunamadı rica ederim servis göndermeyin. İyi bir marka çözüm bulamadığı hatayı telefi etmelidir. Ürün değişimi yapılmadığı için Arçelik markayı tercih etmiyorum artık çevreme de aldırmamayı düşünüyorum. Lütfen ürününüzü alin!

14 Ocak 2024 15:48 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Selçuk
16 Ocak 2024 01:28

Sorun hiçbir şekilde çözüme ulaştırılamıyor Arçelik gibi ünlü bir markanın sorunlu bir makinesinin çözümünü bulamaması çok ilginç lütfen artık servis falan göndermeyin. Sizi aramaktan ben bıktım siz bıkmadınız son aldığım Arçelik ürünü bir daha asla yakınından bile geçmem.

Enes
Benzer Şikayeti Var

Aynı sorun bende de vardır. Yılların firması olarak müşteri memnuniyeti adı altında lütfen gerekeni yapınız. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne konuyu taşıyacağım

Arçelik Çamaşır Makinesi Yerinde Durmuyor, Ücretsiz Değişim Talebi

Arçelik marka, 7159020100 9103 YP 9 kg Good Plus 1000 D/D ts Atlas model çamaşır makinesini İstanbul’daki Arçelik bayisi...

Tümünü Gör
Arçelik Sınıfta Kaldı, Makinem Kaçıncı Defa Tamir Görecek?

Arçelik SınıftaKaldı, Makinem Kaçıncı Defa Tamir Görecek?

Emine
Arçelik Hala Beklemedeyim, Mağdur Ediliyoruz!

Arçelik HalaBeklemedeyim, Mağdur Ediliyoruz!

Şirket
Arçelik Kusurlu Ürün Gönderimi Ve Satış Sonrası Hizmet Eksikliği!

Arçelik KusurluÜrün Gönderimi Ve Satış Sonrası Hizmet Eksikliği!

Yahya
Arçelik Çamaşır Makinesi İade Talebi

Arçelik ÇamaşırMakinesi İade Talebi

Özlem
Arçelik 10140 MP O Model Memnuniyetsizliği!

Arçelik 10140 MPO Model Memnuniyetsizliği!

Arçelik Gibi Güvenilir Bir Markanın Ürünlerinde Böyle Mağduriyet Yaşamak

Arçelik GibiGüvenilir Bir Markanın Ürünlerinde Böyle Mağduriyet Yaşamak