22 Kasım 2024 12:33

Arçelik ten kurutma ve çamaşır makinesi aldım. Kurutma makinesi kurulduğu gün su akıtmaya başladı. Yeni makineyle değişti. Fakat bu makinede de anormal sesler var. Servis normal olduğunu söyledi. Çamaşır makinesininde dış kapağında oynama var. Servis geldi gördü. Kapağı değiştireceğiz dedi. 1 haftalık makineyi iade hakkım olduğu halde kabul ettim. Bugün Arçelik servisten aradılar. Kapak kırıkmış ücretli değişecek diyorlar. Birincisi kapak kırık değil. İkincisi servis ücretsiz olduğunu söyledi. Ayrıca çamaşır makinesi tamburu dönerkenki sesi de normal değil. Arçelik müşteri hizmetleri gerçekten yetersiz ve eğitimsiz. Yıllardır beyaz eşyada Arçelik'ten başka marka kullanmam. Fakat bu sefer aldığıma bin pişman oldum. Makinelerin videolarını ekliyorum. Yenileriyle değişmesini istiyorum.

22 Kasım 2024 12:23

Ayrıca ek garanti yaptırmama rağmen servis hala sistemde görünmüyor diyor. Makineleri aldığım Şadırvan Arçelik i aradım. Sisteme düştüğünün ekran resmini attı. Resimleri ekliyorum. Arçelik köklü bir marka diye güya fakat gerçekten pişman oldum.

22 Kasım 2024 12:24

Ek garanti başladığına dair fotoğraflar.

22 Kasım 2024 12:46

Kurutma makinesi sesi

22 Kasım 2024 15:13 (Şikayetten 2 saat sonra)
23 Kasım 2024 14:36

Müşteri hizmetleri iki kere caldirdi. Ben açıncaya kadar kapattı. Tekrar arayacağız diye mesaj attı. Hala aramadı. Yaşamkent Arçelik servisine videoları attım. Çamaşır makinesinin sesinin dengesiz yuk dağılımından kaynaklandığını gelen teknisyene tekrar baktırmamı söyledi. Teknisyen bugün geldi. Videoları izlemediğini söyledi. Dengesiz yuk dağılımı olmaması için tsortleri ayrı pantolonları ayrı yikayacakmisim. Kıyafetlerin boyutu aynı olacakmış. Bunu yıkamanın mümkün olmadığını söylediğimde o zaman iade edip paranızı alin dedi. Arçelik çamaşır makinesi alacaklar her çamaşırı ayrı yikama saçmalığını bilerek alin. Aynı sesin sıkma öncesinde çıktığını da belirttim. Bu ses motor sesi normal dedi. Yani her kafadan bir ses çıkıyor. Arçelik eski büyük bir firma diyerek satin aldım fakat düzgün bir muhatap bulamıyorum.

23 Kasım 2024 14:38

Çamaşır makinesi sesi

24 Kasım 2024 11:15
24 Kasım 2024 23:24

Kurutma makinesi sesi gittikçe değişmeye başladı. Bu zırıltılar normal değil. Lütfen bu işten anlayan bir teknisyen gönderin.

24 Kasım 2024 23:59
Arçelik Beyaz Eşyalarındaki Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Video çekerken fark ettim kurutma makinesinin üst kısmında açıklıklar da var.

26 Kasım 2024 22:52

Kurutma akinesini sağ üstten elimle tutunca cızırtısı kesiliyor. Çünkü orada açıklık var. Tam bağlantı yapılmamış. Lütfen videoları teknisyenlerinize izletin. Makinenin yenisiyle değişimini istiyorum. Daha fazla oyalamayın.

28 Kasım 2024 17:09

İlk gelen makine su damlatıyordu. Değiştirdiler. Bu makine de bu şekilde ses cıkariyor. Kurutma makinesi çalıştırırken korkar oldum. Gerçekten sinirlerim bozuldu artık.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
09 Eylül 2023 12:34
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır-Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

30 Kasım 2024 10:04
Arçelik Çamaşır-Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Sorun Çözülmüyor

10 Mayıs 2025 11:47
Merve sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 10:56
Fatih sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 20:03
"Yetkili servis tekniker iniz mesut aslan a teşekkür ederim ilgi ve alakasından dolayı"

Arçelik Kategorileri