26 Aralık 2023 09:44

Arçelik marka afc 340 g Ankastre fırınım da atmalar ve paslanmalar var. Fırın aynı problemle daha önce de 4 kez değiştirildi. Sorun devam etmektedir, ve ben artık diyecek bir şey bulamıyorum. En basit markaları yıllarca kullanmış biri olarak bir kere dahi bir pas olayına rastlamadım.

Şu an bu fırının fiyatı 28.000 lira yazık Arçelik gibi büyük bir markanın bu sorunu çözememesi ve kalitesini bu kadar düşürmesi çok şaşırtıcı. Daha öncekilerde para iadesi talep ettim ve ilk aldığım fiyat üzerinde iade verebileceklerini söylediler. Artık yoruldum bir fırın 4 kez değişirmi getiriyorlar 1 ay sonra ilk kullanımda aynı yemeklerin içine kadar giriyor bu atmalar.

Uğraşmak istemediğim için bırakmıştım ama artık içi paslanınca yazmak istedim. Fırın tepsilerini yıkıyorsun bildiğin pas suyu oluyor her yer lütfen buna çözüm getirilsin. Zaten şikayet varda daha önceki şikayetlerim mevcuttur hep aynı sorun. Üzerine para vererek model yükselttik yine aynı sorun yazık gerçekten.

Bu ürünler kolay alınmıyor fiyatlar malum bu fiyatlara bu kalitesizlik nedir yıllarca annem Arçelik fırın kullandı bir kere böyle bir sorunla karşılaşmadık ve bu yüzden bu markayı tercih ettim ki fiyatı diğerlerine göre çok yüksek olmasına rağmen kalitesine güvendik. Demek ki artık kalitesi ortada hadi birinde sorun oldu 4 kerde aynı sorun olur mu bu şikayetleri dikkate almıyorlar sanırım ki hepsinde aynı sorun. Lütfen artık bununla uğraşmak istemiyorum her mecraya gideceğim bana bugünün fiyatından paramı iade etsinler ben bunu değiştirmekle artık uğraşamayacağım.

26 Aralık 2023 09:51

Bu fırın 2021 yılında alindi ve 4 kez değişti bu normal mi yani bir yılda 3 kez değişti hangi fırın olursa olsun 2 ayda 3 ayda bir bu hale gelmez yazık size. Şu an ki durumu da 1 yıl içinde olan tabi ben artık yorulduğum için atmadım yoksa bir üç kez daha değişirdi.

26 Aralık 2023 09:56

Bitmiyor söyleyeceklerim artık gına geldi kolay alınmıyor bu ürünler para iadesi istiyorum 2021 de aldığım fiyat üzerinden veririz diyorlar benim suçum ne sizi tercih etmekmi o günkü parayla ben nasıl fırın alacağım kendiniz 10 katına çıkardınız ürünleri insanları mağdur etmeyin haktir bu. Her yere şikayeti bildireceğim çözüme kavuşturun bu olayı

26 Aralık 2023 15:34 (Şikayetten 5 saat sonra)

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
19 Mayıs 2024 18:20

12 Şubat 2024 08:43
Saduman sonuçtan çok memnun

Saduman
13 Aralık 2024 08:42
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ankastre Fırın Afc 330

Bülent