Bahadır sonuçtan çok memnun

Arçelik 950 Kwg Ayıplı Mal

Arçelik 950 Kwg Ayıplı Mal
02 Haziran 2023 19:03
Bahadır'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri ilgiliydi. Süreçleri karışıktı ama herkes elinden geleni yaptı. Teşekkürler...”

Arçelik'ten 950 kwg Hibrit 2.0 bir çamaşır kurutma makinesi satın aldım, 1 Haziran 2023 de kuruldu ve maalesef ilk kullanımdan itibaren sorunlarla karşılaştım. Satın alma sürecinde verdiğiniz hizmet için teşekkür ederim, kurulum ekibinizin nazik ve hızlı olması takdire şayan. Ancak, ürünün performansı maalesef beklentilerimi karşılamaktan uzak.

Makineyi 7 saat boyunca çalıştırmama rağmen çamaşırlar ıslak çıktı ve su tankına 1 damla bile su dolmadı. Bu, çamaşır kurutma makinesinin asıl amacının sağlanmadığı anlamına geliyor. Üstelik, online forumlarda yaptığım araştırmalarda, benzer sorunlar yaşayan başka kullanıcılar olduğunu gördüm.

Durum, ciddi bir hayal kırıklığı yarattı ve bu nedenle ürünü, aldığım ertesi gün servise geri yollamak zorunda kaldım. Arçelik markasını ilk defa tercih ettim ve yaşadığım bu deneyim, benim için gelecekteki tercihlerim arasında olmayacağı anlamına geliyor.

Bir müşteri olarak, yeni bir ürünün hemen arızalanmasını veya beklediği performansı göstermemesini kabul etmek zor. Umarım bu durumu düzgün bir şekilde ele alırsınız ve gereken çözümü sağlarsınız.

Konunun çözümüne yönelik en kısa sürede geri dönüşünüzü bekliyorum.

14 Haziran 2023 19:43

Sonunda kurutma makinesi 14 haziranda geldi. 2 haftalık bir süreç yaşandı.

13 Haziran 2023 12:36

28 Mayıs 2023'te satın almış olduğum Arçelik 950 kwg Hibrit 2.0 çamaşır kurutma makinesi, kurulumu yapıldığı 1 Haziran 2023'ten itibaren çalışmamakta ve su haznesine hiç su dolmamaktadır. Bu sorun üzerine 2 Haziran'da Arçelik servisini aradım ve kurutma makinesini geri almak için gönderdiler. Ayıplı mal olduğunu belirterek değişim talep ettim ve bu talebim onaylandı.

5 Haziran'da gelen bir SMS ile makinenin yetkili servise sevk edileceği bilgisi paylaşıldı. 9 Haziran'da da makinenin hazır olduğu ve kurulum için servis ekibinin benimle iletişime geçeceği bildirildi. Ancak bugüne kadar ne yeni makine geldi ne de kurulum için biri bana ulaştı. Kimse makinenin nerede olduğunu ne zaman geleceğini bilmiyor.

Çağrı merkezi, yetkili servis ve montaj servisi arasında bir çözüm bulunamadı ve kimse süreci yönetemedi. Üstelik bana gelmeyen makinenin talebi sanki işlem tamamlanmış gibi kapatılmış. Bu durum hem zaman kaybıma hem de büyük bir hayal kırıklığına yol açtı.

Arçelik gibi bir markadan alacağım hizmetin bu şekilde olması beni derinden üzmüştür. İşlemi tamamlanmayan bir ürünün talebinin kapatılması ve sonrasında yaşadığım mağduriyet, müşteri memnuniyetinin ne denli önemsenmediğini göstermektedir.

Bu konuda acil bir çözüm bekliyorum. Eğer çözüm bulunamıyorsa, ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum. İlgilerine teşekkür ediyorum fakat ilgi alaka değil çözüm istiyorum zira 2 haftayı geçecek.

İlk defa Arçelik markasını tercih etmiştim fakat bu son olacak. Sorunum çözülse bile bir daha Arçelik ürün satın almak istemiyorum

04 Haziran 2023 13:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
06 Haziran 2023 10:13

Süreç hızlı bir şekilde değerlendirilip ürün değişimine ona verildi. Yeni ürünün gelmesini bekliyorum. Şikayet yönetim sisteminizin hızı gerçekten çok güzel. Süreç hızlı ve efektif.teşekkürler

11 Haziran 2023 19:33

Değişim talebi onaylandı fakat makine hala gelmedi müşteri hizmetlerini aradığımda ise sağlıklı bir yanıt alamıyorum. 1 haftadır değişimi bekliyorum. Arçelik Online işlemler kısmında ise talebim kapatılmış görünüyor fakat makine gelmedi

13 Haziran 2023 12:17

Sürekli bir telefon trafiği fakat ürün hakkında hala bilgi yok. Nerededir kim getirecek ne yetkili servis ne montaj servisi bilgi sahibi değil. Çağrı merkezi de bilmiyor. Oradan oraya aktarılıyorum. Gerçekten aldığıma alacağıma pişman oldum. Daha önce belirtmiştim fakat bir daha yazmak istiyorum. Bir daha asla ve asla Arçelik ürünü satın almayacağım.

26 Temmuz 2025 20:53

Arçelik Kurutma Makinesi Garantili Ürün 3 Defa Aynı Arıza