Arçelik 9120 Cs Çamaşır Yırtma Ve Bilye Sesi

28 Ekim 2023 13:111.691

Arçelik 9120 cs Ultra hijyen 9 kg çamaşır makinesi, aldığım günden itibaren hiç verimli çalışmadı, çamaşır yırtma ve delmeye bir de bilye sesi eklendi. Bu model, çamaşırları temiz yıkamıyor, hangi programı denersem deneyeyim, çamaşırları yırtıyor ve deliyor, yırttığı her kıyafet, aile bütçemizi sarsıyor. Makinenin ayıplı ürün kapsamında iade alınmasını ve sorunsuz bir çamaşır makinesi ile değiştirilmesini istiyorum.

28 Ekim 2023 14:06
Eki aç

Aşağıda yırttığı kıyafetlerimin fotoğrafını bırakıyorum.

28 Ekim 2023 14:29

Bilya sesi de videoda mevcuttur ekliyorum

29 Ekim 2023 17:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

4 Kasım 2023 14:08

04.11.2023 tarihinde servis eve geldi, ince çorapla kazanı kontrol etti, hiçbir şey yok dedi. Bilye sesini ve çamaşırların temiz yıkamadığını söyledim, " çamaşır makinesi leke çıkarmaz, kir çıkarır, eski makineler bol suyla yıkıyordu, şimdi az suyla çitileme şeklinde yıkıyor, leke çıkarmasını beklemeyin dedi" aşırı agresif, çözüm üretmeyen bir yaklaşımdaydı. Özetle bize dediği " çamaşır makinesi çamaşırlarınızı yırtabilir, pis yıkayabilir, 10 yıllık kullanılmış gibi size geri verebilir ama yapacak bir şey yok" 11.04.2023 tarihinde evde çamaşır yıkanıp, test edilecekmiş, lütfen bu tarihte, bana işine saygısı olan bir servis elemanı gönderin.

17 Kasım 2023 13:44

Maalesef hiçbir çözüm sunmadılar. Tekstil firmaları kötü üretim yapıyormuş, deterjan üreticileri kötü üretim yapıyormuş, çamaşır makinesinin alacağı su miktarı kanunen azaltılmış, yani çok da süper yıkama beklememek lazımmış, yani Arçelik masum, diğer her şey kötü... Diyecek hiçbir şey bulamıyorum, en ucuz t-shirt 300 lira civarı olmuşken, ben makine parçalasın diye, bu fiyata aldığım bir şeyi, yıkamak için nasıl çamaşır makinesine koyacağım, yazıklar olsun.

Arçelik Makine Gürültülü Çalışması Kıyafetleri Kirli Ve Yıpratması

14 Ekim 2023 10:571.658

2021 yılında aldığımız 9123 n mg 9 kg çamaşır makinesini aldığım günden beridir sürekli kıyafetleri yıpratma, soldurma, ...

Arçelik Demek Pişmanlık Demek

30 Ekim 2023 10:171.778

"Arçelik genel müdürlüğünden arandım konu ile ilgili Asena hanım ilgilendi gayet ilgiliydi teşekkür ederim ürünümün değişimi yapılıyor"

1 Destek

Tümünü Gör
Arçelik Çamaşır Makinesi Sıkmada Ses Ve Sarsıntı Yapıyor!

Arçelik ÇamaşırMakinesi Sıkmada Ses Ve Sarsıntı Yapıyor!

Şilan
Arçelik Ayıplı Mal Satıyor Ve Ürünün Arkasında Durmuyor!

Arçelik AyıplıMal Satıyor Ve Ürünün Arkasında Durmuyor!

Benay
Arçelik Çamaşır Makinesi 9120 Dmx Hüsranı!

Arçelik ÇamaşırMakinesi 9120 Dmx Hüsranı!

Ramazan
Arçelik Çamaşır Makinesi Fiyaskosu

Arçelik ÇamaşırMakinesi Fiyaskosu

Enes
Arçelik Çamaşır Makinesi Ses Ve Sarsıntı Sorunu

Arçelik ÇamaşırMakinesi Ses Ve Sarsıntı Sorunu

Gökhan
Arçelik Çamaşır Makinesi Tüm Gövde Paslandı!

Arçelik ÇamaşırMakinesi Tüm Gövde Paslandı!

Hatice

Öne ÇıkanKonular