Simge sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9103 D Çamaşır Makinem Sıkma Yaparken Ses Yapıyor

19 Kasım 2023 21:56

Arçelik marka 9 kg çamaşır makinem, geldiği günden beri sıkma yaparken şiddetli sarsıntı ve gürültüyle sıkmayı tamamlıyor. Servisi çağırmama rağmen ya 'Bir şey yok' deyip bir parçayı zorla değiştirip gidiyorlar ya da 'Deterjan fazla kullanmayın' deyip suçlamaya çalışıyorlar. Ancak ne deterjanla ilgili bir sorun var ne de makine sağlam. İçine az ya da çok çamaşır koymam, uzun ya da kısa programda çalıştırmam hiç fark etmeksizin aşırı rahatsız edici şekilde sıkma yapıyor. Amortisörlerini değiştirmelerine rağmen hala aynı sorun devam etmekte. Makinenin hala garantisi var ama ben soruna bir çözüm bulamıyorum. Mümkünse komple değişmesini talep ediyorum, aksi takdirde hukuki yollarla hakkımı aramayı deneyeceğim çünkü bana gönderilen ürün kusurludur.

20 Kasım 2023 13:29 (Şikayetten 15 saat sonra)
Simge
21 Mart 2024 08:46

Aylardır uğraşıyorum dalga geçer gibi servisi değiştirip gönderiyorlar bir önceki servisin değiştirdiği amortisörleri yeni gelen teknisyen bilmediği için amasör deyip geçiyor sadece tekrar ayak ayarı yapıyor değişim diyorum oda kabul edilmiyor zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum hakkımı aramak için servis gelip işlem yapmıyor artık ben bozuk makineyle savaşmaya devam ediyorum çok yazık

Arçelik Çamaşır Makinesi Su Kaçırıyor Değişimini Talep Ediyorum

Murat
20 Haziran 2024 20:08

Arçelik Çamaşır Makinesi Arızası

Gamze
31 Ekim 2023 11:32
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
10 Ağustos 2024 09:50
Arçelik 9100 Dmx Çamaşır Makinesi İle Sürekli Sorunlar Yaşıyorum
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
11 Ocak 2024 14:37
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
05 Haziran 2023 13:11