Arçelik 900kmx S 9kg Ayıplı Ürün

Nurdan
25 Nisan 2024 00:31

12.03.2024 tarihinde Bursa formara Uğurlu mağazasından Arçelik 900 kmx s 9 kg a++ gümüş model kurutma makinesi satın aldık. Ürün bir ay (06.04.24) sonra teslim edildi, kurulum için geldiklerinde gri çamaşır makinesinin üstüne kurulacağını belirtmemize rağmen gri ara aparat olmadığı için kurulum yapılamadı. 13.04 tarihinde kurulum yapıldı. Kurulumdan sonra ilk çalıştırmamızda sağ tarafından ses geldiğini fark ettik. İki kez servis çağırdık. İlkinde test çalıştırması yapıldı ve ses olmadığı görüldü, makinenin içerisine çamaşır konarak servis tarafından ses çıkarsa tekrar iletilmesi istendi. Program başladıktan yarım saat sonra aynı ses tekrar etmeye başladı. İkinci kez servis geldiğinde kontroller yapıldı ve makine yan saçından ses geldiği belirtildi.

Ürünün ayıplı olduğu açıkça ortada ve mağduriyetimiz olmasına rağmen Arçelik tarafından değişim talebimiz olumlu karşılanmadı. Sürekli servis yönlendirmesi yapılarak hem iade süremiz gitmekte hem de mağduriyetimiz artmakta. Video da bile alenen ses belli olduğu halde mağduriyetimiz giderilmemekte. Güvenilir marka ve yerli ürün diye tercih ettiğimiz Arçelik bizi 1 aya yakındır ayıplı gönderdiği ürünüyle mağdur etmekte. Çalışan insanlar olduğumuz için her servis yönlendirmesine randevu oluşturmak için uygun zaman bulmak çok zor olmakta. Arçelik gibi yaygın bir markadan ürünün değişiminin hemen yapılmasını beklerdik.

25 Nisan 2024 14:35 (Şikayetten 14 saat sonra)

Ali

Kurutma çalışırken alttaki makinenin kapağını açık tutun, titreşimden çamaşır makinesi kapağı uğultulu ses yapıyor, ama kurutma içindeki çatır çutur ses bence malzeme kalitesinin düşük olmasından kaynaklı, biz de hâlâ bu sorunu aşamadık, ses yalıtımı düşünülmeliydi mühendislik eksik

Tuğba
06 Mart 2024 13:49
Arçelik Kurutma Makinemi Teslim Etmiyor

Yeni Alınan Kurutma Makinesi İlk Kullanımda Eşyalarımı Mahvetti, Çözüm Sunulmadı

Sümeyye
13 Eylül 20:16
yeni-alinan-kurutma-makinesi-ilk-kullanimda-esyalarimi-mahvetti-cozum-sunulmadi-3.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 13:08
Arçelik Kategorileri