Arçelik 800km Çamaşır Kurutma Makinesi

Pınar
09 Haziran 2023 15:17

Arçelik 800KM çamaşır kurutma makinesini 10 ay önce aldım. Aldıktan sonra 1 ay bile olmadan makineyle alakalı sorunlar çıktı. Sağ olsun güzelce ilgilendiler. Makinemi değiştirdiler. Daha sonrasında yine aynı sorunlar devam etti. Gelip bakımını yaptılar. Sorun devam edince gelip kapağını değiştiler. Fakat sorunum devam ediyor. Makinenin kapağını kapatıyorum. Bütün ışıkları yanıyor, hiçbir sorun yok fakat makine devreye girmiyor. Bu son servis geldikten sonrada makinemin kapağı değişti, oldu dediler. Ertesi gün makineyi çalıştırmak istedim yine aynı problem makine devreye girmiyor. Şu an mağdurum. Servis fabrikayla görüştüğünü tekrar parça değişimi yapacaklarını söyledi. Ben artık parça değişimi falan istemiyorum. 10 aylık makineye 4 defa servis geldi, cihaz değişti fakat hala aynı sorun. Ben makinemin üst segmentiyle değişimini istiyorum. Fakat fabrika kabul etmiyormuş. Sorunumun çözümünü istiyorum.

09 Haziran 2023 15:39 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Sabahattin sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi Pişmanlığı

Sabahattin
21 Temmuz 2024 14:16
"Yaşadığım sorunla ilgili başından sonuna kadar beni yalnız bırakmayan Arçelik ailesine teşekkür ederim. Ürün değişimi sağlandı. İnşallah bir daha bu tür bir sorun yaşamam. Tekrar teşekkür ederim."
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
15 Aralık 2023 00:13
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kurutma Makinesi Performans Sorunu ve Çözüm Eksikliği

Serpil