Burcu sonuçtan memnun değil

03 Ocak 2024 18:03

Arçelik 6167I inox bulaşık makinesi alalı 6 ay oldu. Yoğun yıkama programında yıkama süresi bitmeden son kullanımlarda kapak açma yapıyor. Konuyla ilgili servis çağrıldı. Servis otomatik kapak açma özelliği kullanmadan kullanın diye belirtti. Bu özellikli için diğer modellerden fiyat farkı yüksek olduğu halde ürün alındı. Olan bir özellik yaşanan arızadan dolayı neden iptali yaparak kullanmam gerekiyor anlamadım. Örnek 3:44 dakika yıkama 0:54 dakika/ 0:37dk / 0:21 dakika/ 0:21 dakika kala kapak açıyor otomatik. Müdahale etmez isek kendiliğinden tamamıyla yıkama kapanıyor ve yıkanmış gibi gösteriyor. Kurutma ıslak gibi. Servis gün içerisinde konuyu incelemiş bilgi almış programı bitmeden kapanmasının normal olduğunu o şekil kullanmam gerektiğini ifade etti. Bu konuyla ilgili bir çok şikayette bulunmaktadır. Bulaşık makinesi ayrıca yoğun program da kurutma ekstra seçildiği halde ıslak çıkarmaktadır. Konuyla ilgili yardımcı olunmasını rica ederim.

04 Ocak 2024 10:56 (Şikayetten 16 saat sonra)

Yusuf

Burcu hanım sorun düzeldi mi acaba aynı sorun bizde de var servisi çağırdık resetledi tekrarlayınca beyin istiyecez dediler makineye?

Burcu

Yusuf bey, Aynı şekilde devam ediyor fakat servise göre bu sorun arıza değilmiş. Makinenin özelliği öyle denildi. Belli süre sonra kapağını açması iki program da mevcut bilgisi verildi. İsterseniz otomatik kapak açmayı iptal edip kullanabilirsiniz denildi.

Sümeyye sonuçtan çok memnun

Sümeyye
17 Mart 16:27
"Ürünümüz üst modelle ücret alınmadan değişim yapıldı. Sorunumuzu giderme konusunda ilgilerinden çok memnun kaldık. Her şey için teşekkürler Arçelik ve değerli müşteri temsilcileri."

Bulaşık Makinesinde Tekrarlayan Kapak Ve Kurutma Sorunu

Yiltan