30 Eylül 2024 00:51

2023 Kasım'da aldığımız Arçelik 6155 bulaşık makinesi aldığımız günden beri güzel yıkamıyor. İki kez servis çağırdım, bakıyorlar pervane çalışıyor, suyu ısıtıyor, makinede sorun yok. Fairy ve Finish kullanın, düzgün dizin bulaşıkları deyip gidiyorlar. Bir de son gelen teknisyen bardaklarımın markasını sordu. Makineden alıp özellikle üst raftaki bardakları tekrar yıkamadan kullanma ihtimali yok; o kadar pis, puslu ve su damlaları ile dolu ki. Eski makinede aynı sorun olduğu için bunu aldık. Güya ama boşuna almışız. İki ay öncesine kadar program sonunda açılıyordu kapak, artık o da açılmıyor. Şimdi öncelikle Arçelik'e birkaç sorum var:
1. Ben sizin belirlediğiniz deterjan markalarını kullanmak zorunda mıyım? Satarken belirtin, bunlarla yıkarsanız temizler, yoksa temizlenmez yazın, ona göre alalım.
2. Çıkan bardakların fotoğrafını ekleyeceğim, siz bu bardaklarla bir şey içmek ister misiniz?
3. Hangi marka cam ürünlerini kullanırsak güzel yıkar?
4. 20 yıldır bulaşık makinesi yerleştiriyorum ama bu makine için özel bir dizilim sırası var ve ben bunu bilmiyorum. Belli ki, tüm 6155 kullanıcıları için bu dizilimi şema şeklinde paylaşır mısınız?
Daha önceki makinemiz 7. yılında problem çıkardı ve diğer tüm beyaz eşyalarımız Arçelik olduğu için garantisini uzatmadık ve şu an o kadar pişmanım ki. Gözümüz kapalı ve Türk olması sebebiyle gururla aldığımız Arçelik artık tam bir hayal kırıklığı.

30 Eylül 2024 09:22 (Şikayetten 8 saat sonra)

24 Ekim 2024 09:16
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 17:05

Arçelik 6144 A Bulaşık Makinesi Bulaşıklar Kirli Çıkıyor

30 Mayıs 2024 22:53
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi: Sürekli Başlayan Ve Bitmeyen Sorunlar

Ayşenur
21 Aralık 2024 21:09
Arçelik Bulaşık Makinesi: Sürekli Başlayan Ve Bitmeyen Sorunlar
Sonay sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2024 00:29
"23 Ağustos ayında Arçelik 6144 ı bulaşık Makinesi aldım. Makinenin iç kazanında paslanmalar başladı. Servis bugün geldi evet paslanmış dedi tutanak tuttu. Umarım fabrika iade kararı verir. Çünkü paslanmış makineyi kimse kullanmak istemez. Arçelik müşteri memnuniyetine önem veren bir firma bizi mağdur etmez umarım"
Arçelik Kategorileri