Ayşe sonuçtan çok memnun

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi Köpüklü Bırakma Sorunu

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi Köpüklü Bırakma Sorunu
03 Mart 2024 15:02

Arçelik 6144 marka bulaşık makinesini 1 hafta önce aldık. Makine, ilk yıkamadan itibaren bulaşıkları köpüklü bırakmaya başladı. Servis ile görüştük; ekip gönderdiler ancak ekip sorunu çözemedi. Ayrıca, makine ilk geldiğinde içi ıslaktı. 'Makineyi deneyip getiriyoruz.' dediler. Makinenin değişimini talep ediyorum. Sorunumun acilen çözülmesini istiyorum. İki gün içinde sorun çözülmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım.

03 Mart 2024 18:54 (Şikayetten 3 saat sonra)
Ayşe
Ayşe
05 Mart 2024 13:36

Servis ekibi geldi makineye hiç bakmadan şikayette bulunmuşsunuz. Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapın dedi ve gitti. Arçelik gibi bir markanın bu şekilde çözüm bulamayışı ve müşterisi mağdur edip mahkemeye başvur demesi bence yakışmadı ama gelen ekip bunu çalıştığı firmaya yakıştırıyor. Makinenin köpüklü bıraktığı ortada ve günüyor. Ancak değişim yapılmıyor bunun için mahkemeye gidin deniliyor. Gelen ekipten de ayrıca şikayetçiyim. Eve gelip şikayet oluşturmuşsunuz deyip makineye bakmadan geri gitmeleri olur şey değil. Artık mağduriyetimin acil çözülmesini istiyorum.

Serap
Serap

Aynisini bende yaşıyorum model aynı çözüm bulabildiniz

Alihan sonuçtan çok memnun

Alihan
06 Mart 2024 00:49
"Çok ilgenildi teşekkür ederim"
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Arızalarla Başımız Dertte: Arçelik Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı

19 Ekim 2024 17:50