Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi

Gözde
08 Nisan 2024 12:02

Merhaba, Arçelik marka 6144 model bulaşık makinesi satın aldım. Bulaşık makinesini 58 dakikalık programa ayarladığımda son 10-15 dakikasında yıkama yapmıyor. Aynı şekilde, Eco70 programında ise normalde 2 saat 5 dakika sürecek yıkama işlemi son 40-45 dakikasında yıkamıyor ve makine hiçbir işlem yapmadan bekliyor. Şimdi size soruyorum, bu durum normal mi? Eğer makine sonuna kadar yıkamayacaksa, neden üzerinde bu süreler yazılı? Makinede bir arıza olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Eğer bir arıza varsa, ürünün yeni bir ürünle değişimini talep ediyorum. Makineyi alalı henüz bir ay bile olmadı ve bulaşıkları tam olarak yıkamadan programı bitiriyor. Program sonunda bulaşıkları çıkartıp, tekrar elde yıkamak zorunda kalıyorum. Ayrıca son yıkamalarda bardaklar lekeli kalıyor, bunun nedenini öğrenmek istiyorum. Lütfen benimle iletişime geçin.

08 Nisan 2024 13:10 (Şikayetten 1 saat sonra)
Gözde
01 Haziran 2024 13:45

Arçelik yetkili servisinden şikayetim konusunda arandım yetkili servis bu durumun normal olduğunu o sürede kurutma yaptığını söyledi ama çözümden asla memnun değilim bugün yıkanan bulaşıklarıma baktım kurutma yapmadan önce çıkardım çoğun da köpük damlacıkları vardı makine bir kere daha durulama yapması gereken sürede kendini kurutmaya aldığı için coğu tabak bardak köpüklü kalmış çıkardım elimde kendim duruladım tekrar o yüzden asla memnun değilim. Video da çok net odaklayamasam da ağız kısmın da köpük damlacığı belli

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi Yıkama Süresini Uzatıyor

09 Mayıs 2024 02:02
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

Fatoş
14 Mayıs 2024 21:26
Ahmet sonuçtan memnun

12 Ağustos 2024 17:03
"Sorunumu çözdüler teşekkür ederim"

Mavluda
01 Eylül 2023 15:01
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi Programı Bitirmiyor, Süreyi Uzatıyor

11 Temmuz 2024 14:46