Muhammed sonuçtan çok memnun

Arçelik 61113 Wf Bulaşık Makinesi Mağduriyeti

29 Mayıs 2024 10:47
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözmelerinden dolayı teşekkür ederim sadede bekleme süresi azaltılabilirdi haricinde herhangi bir sorun yaşamadım”

Arçelik marka bulaşık makinem 61113 L WF modeli kurulduğu günden beri sorunlar yaşıyorum. 20.05.24 tarihinde Çekmeköy servisi ürünü getirdi. 'Bu gider buraya olmaz' deyip kurulumu başlatıp gittiler. Sonrasında ürünü C**** M**** yetkili servisinden talep ettim ve ürünüm hem 1 ay geride garantisi başladı hem de kapağın alt kısmı sürekli çıkıp duruyor. Üstelik bu cihazda HomeWhiz uygulaması özelliği olmasına rağmen bağlanmıyor. Ürün değişimi istedik. Tam değişecekken bölge değişimi için ürünü teknisyen görsün dediler. Ayrıca videoda eklediğim gibi ürün hiçbir şekilde su ısıtmıyor ve kurutma işlemini yapmıyor. Videodaki gibi sesli çalışıyor ve evde en uzak odada bile ürünün sesi duyuluyor. Bu ürün markanın üst seviye diye sattığı bulaşık makinesi ve Arçelik hala ürünün teknisyen görmesini istiyor. Ürün kurulalı bugün itibari ile 9 gün oluyor ama kullanamıyorum. Sorunları söylememize rağmen hala teknisyen raporu lazım deniyor. Fakat kurulum yapılırken bunlar kontrol edilmediği için hem zamanımdan kaybediyorum hem de iş yükü oluyor. Evimin bütün beyaz eşyalarını Arçelik almama rağmen ilk defa böyle bir mağduriyet yaşıyorum.

29 Mayıs 2024 16:46 (Şikayetten 5 saat sonra)
14 Haziran 2024 10:38

Ürün 3 haftalık sürecin ardından yenisi ile değiştirildi. Fakat servis kurulum ekibi sadece cihazı paketten çıkarıp gitme peşinde

06 Aralık 2024 12:50

Gökay sonuçtan hiç memnun değil

Gökay
26 Aralık 2024 11:01
Arçelik Bulaşık Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Servis
Ece sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 20:06

31 Temmuz 2024 12:09
Meral sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 13:29

Arçelik Kategorileri