Safiye sonuçtan çok memnun

Arçelik 61112 İ Wf Ses Sorunu

06 Temmuz 2023 18:25
Safiye'nin Teşekkür Mesajı
“Makinemizi yenisiyle değiştirdiler. Teşekkürler”

Yaklaşık üç ay önce aldığımız Arçelik 61112 i wf bulaşık makinesinden çok tiz bir ses geliyor. Servisten gelen arkadaşlar genel merkeze ilettiklerini söylüyorlar ancak henüz hiçbir sonuç alamadım. Konu ile alakalı derhal bir çözüm rica ediyorum. İyi çalışmalar.

22 Temmuz 2023 12:14

Nisan ayından beri çözüm bekliyorum. Her seferinde yeni bir servis kaydı oluşturup, oyalıyorlar. Artık Tüketici Hakları Mahkeme sine başvuracağım. Çünkü yasal süreç geçmek üzere. Üretim hatasını kabul edip, küçücük parçaların değişimi için firmalar arabaları bile geri çağırıyor. Arçelik ise çözüm sunmaktan uzak... Bu arada üst sepetteki bıçaklar da pas lekeli makineden çıkmaya başladı. Büyük hayal kırıklığı...

22 Ağustos 2023 16:32

Makinemizi yenisiyle değiştirdiler. Teşekkürler

İsmail

Merhaba biz de 1 hafta oldu Arçelik 61112 wf makinesini evimize kurduralı. Kulağı çok rahatsız edici bir "tiz" ses alıyoruz yıkama esnasında. Servis çağırdım inverter motor (kömürsüz yeni teknoloji motorlarda) bu ses geliyor dediler ve bir aksiyonda bulunmadılar. Yeni makinenizden de aynı ses geliyor mu? Yanıtınız benim için önemli. Değişim ya da ücret iadesi isteyeceğim cevabınıza göre.

İsmail

Yenisiyle değiştirdiler. Yeni gelen makineden de aynı ses geliyor ne yazık ki. Üst modelini talep ettim ona da ciddi bir fark istiyorlar.

Safiye

Merhaba. Önceki kadar ses yok. Ama o parayı vereceğime daha başka model alsaydım diyorum açıkçası. Yaklaşık 20 yıldır kullanıyordum eski makinemi hacmi dışında hemen hemen hiçbir fark yok. Tuz ve parlatıcı o kadar çabuk tükeniyor ki. Yorulduğum için artık firmayla paylaşma ihtiyacı bile duymuyorum ne yazık ki. İnşallah sorunsuz güzel bir makineye kavuşursunuz. Şimdiden güle güle kullanın.

Arçelik Bulaşık Makinesinde Geçmeyen Lekeler Çizilme Ve Gürültülü Çalışma Sorunu

Melike
15 Ekim 2025 13:11
arcelik-bulasik-makinesinde-gecmeyen-lekeler-cizilme-ve-gurultulu-calisma-sorunu-4.jpg

Bulaşık Makinesinde Tekrarlayan Arızalar Ve Kalıcı Çözüm Eksikliği

Kübra