Orhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 19:16

Arçelik 284630 ei no frost buzdolabı mı 2021 şubat ayında satın aldım 1 hafta geçmeden ses yapmaya başladı Neyse ki müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek ürünü değiştirdiler. Yaklaşık 6 7 ay kadar sonra buzdolabı soğutma yapmadı yani bozuldu servis beyin motor ne var ise değiştirdiler.

Ve son 1 aydır buzdolabından ses gelmeye başladı ve alt kapağı ayarı düştü ve biçimsiz görünüyor servis geldi ve sesin olmadığını söyledi alt kapak için de ayar yaptılar ama tam manası ile düzeltme olmadı.

Bana eğiklik durumuna yapacak bir şey yok dolap sonuçta çalışıyor deniyor ses olayı ile ilgili olarak da normal deniyor bu sesi kulak ile ölçüyor iseler benim. Kulağım da da ses var ben buzdolabının değişimini istiyorum ya da başka bir dolap talep ediyorum.

16 Ekim 2023 15:18 (Şikayetten 1 gün sonra)
Orhan
19 Ekim 2023 14:54

Arçelik müşteri hizmetleri yaklaşık olarak 4 gündür bu şikayetimin üzerine her gün bir fil arayarak talebimi dinlediler Hepsi de Tamam efendim diyerek telefonu kapattı ve başvurumu aldılar ancak 5 gün boyunca hiçbir değişiklik olmadı müşteri temsilcileri hiçbir şekilde yardımcı olamıyor Ve bir önceki konuşmalarımızda Neler geçti neler kaydı alındı bilgileri bulunmamakta ayrıca yetkili serviste almış olduğu görmüş olduğu kapıdaki simetrik sıkıntısını doğal karşılayarak raporuna bile sunmuyor

Sadun sonuçtan çok memnun

11 Şubat 17:17
""Arçelik" firmasına, "Arçelik Müşteri Hizmetleri Departmanı"nda çalışanlara ve "Arçelik Dudullu Bölgesi Yetkili Servisi" çalışanlarına tek tek buradan çok teşekkür ederim. Sonunda bugün sorunlu olan buzdolabımız muadili olan yeni model bir soğutucu ile değiştirildi. Bizim kullandığımız model artık üretimde olmadığından muadili olan 583628 eı model sıfır kutusunda buzdolabı getirdiler. Umarım bu soğutucu ile benzer durumları yaşamayız artık. Ellerimizde bant ve straforlarını çıkararak dolabın raflarını ayarlamak bu sürecin sonunda çok keyifli oldu. Hemen üzerine ücretiyle +4 sene ek garanti uzatmasını da yaptırdım. Buradan tekrar teşekkür ederim Arçelik :)"

28 Ekim 2023 22:23
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 00:28
Arçelik Buzdolabı Sorunları: Gürültü Ve Küflenme Şikayeti
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
11 Eylül 2023 20:07