Arçelik 10143 Ycm Makinesi İlk Günden Beri Sesli Çalışıyor

Arçelik 10143 Ycm Makinesi İlk Günden Beri Sesli Çalışıyor
19 Temmuz 2023 22:54

01.05.2021 Tarihinde Arçelik 10143 ycm çamaşır makinesi aldım aldığım günden beri bin pişmanım keşke almasaydım dediğim bir çamaşır makinasıydı çeyizim için almış olduğum ürün için ilk kurulumumun tarihi 10.06.2021 kuruldu kurulduğu günde ustalar gelip kurdular çalıştırıp test ettiler. Kendileri yıkama yaparken ve sıkma yapmadan şiddetle bir şekilde ses vardı Arçelik'te çalışan ustalara sorduğumda bunun normal oluğunu söylediler ve zaman düzeleceğini söylediler. Ben Kesinlikle normal olmadığını söylediğimde üstelediler. Bir süre tekrardan Arçelik yetkili servisi aradım talep açtım ustaları geldi. Aynı şekilde bu çıkan sese normal deyip umursamadan çekip gittiler. Sizlere soruyum Arçelik bu bize satmış olduğunuz ayıplı ürün gerçekten normal mi defalarca değişim istediğim halde sizden bana kalkıp parça değişimi yapacağınızı söylediniz asla ve asla kabul etmedim etmeyeceğim de aradan süre geçip kabul etmediniz Arçelik olarak defalarca usta gönderdiniz ürünün tamiri için ayıplı sattığınız ürünü arkasında durmamanız ve Arçelik'te kimsenin kimseden haberi yok genel müdürlükten beni aradınız ve süre geçti. Dediniz sizlere tarihli bir şekilde videoları ve fotoğrafınıda attım. En sonunda tekrardan yazıp çare bulacağımı düşündüm kanıtlarım var bunları da buraya atacağım. Arçelik olarak bana ayıplı ve kötü ürün sattınız Arçelik pişmanlıktır.

22 Temmuz 2023 14:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

Onur
Onur

Randevu aldığım halde hala klima sökmeye ve kurulmaya gelinmedi kentsel dönüşüm olduğundan dolayı klimam çalınırsa bunun sorumlusu servis ve Arçelik'tir mahkemeye vereceğim bir kere daha anladım ki Arçelik işini düzgün yapmıyor ilgi ve alaka hiç yok

04 Temmuz 2023 16:59
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kusurlu Ürün Yollayıp Değiştirilmemesi

12 Aralık 2023 18:38