Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 10121 Pmb Çamaşır Makinesi Kronik Arızası

Arçelik 10121 Pmb Çamaşır Makinesi Kronik Arızası
09 Ocak 2024 16:16

Arçelik 10121 pmb model Çamaşır makinesine sahibim. Makine çalışırken bir anda tüm elektriği gidiyor ve bir daha açılmıyor. Teknik servis makinenin içindeki güç kablosunda temassızlık olduğunu söyleyip bağlantıyı yapıp gidiyorlar. Bu durum tam 5 kez oldu ve her seferinde günler süren teknik servisin gelmesinden kaynaklı çok uzun süreler makinesiz kalıyorum. Bu kronik sorun sürekli kendini tekrarlıyor ve teknik ekip buna bir çare bulamıyor. Sürekli aynı sorunu yaşamaktan bıktım ve makineyi değişim talebinde bulundum. Talebime karşılık alamadım. Eminim ki sorun devam edecek ve garantim bittikten sonra bu sorunu ücret karşılığında yaptıracağım. Türk malı ve kaliteli olduğunu düşündüğümüz için tercih ettiğim Arçelik'ten ve müşteriye yaklaşımından hiç memnun kalmadım. Eğer makinemi değiştirmezlerse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Sürekli makinesiz kalmak konforsuz bir yaşam sunuyor. Konforsuz bir yaşam için Arçelik'i tercih edebilirsiniz.

10 Ocak 2024 17:38 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Ocak 2024 10:17

11.01.2024 tarihinde Arçelik müşteri hizmetleri tarafından arandım ve konuyu onlara da aktardım. Fakat ürünü değiştirmeyeceklerini belirttiler ve beni mağdur durumda ürünümle baş başa bıraktılar. Yakın zamanda çamaşır makinem tekrar bozulacak ve teknik servis geldiğinde yine tamirini gerçekleştirip gidecek. Bu sürede ben makineyi kullanamadan bekleyeceğim. Ve bu sürekli devam edecek. Ne kalıcı bir çözüm var ne de değişim. Evimdeki tüm beyaz eşyalar Arçelik marka, bu tutumlarından dolayı bir daha asla bu markadan alışveriş yapmam.

13 Mayıs 2024 23:06

Ocak 2024 e kadar 5 kez bozulan ve geçici tamirini yapan Arçelik firmasını tüketici hakeme şikayet ettim. Bu sırada makinemi servis tamir etmişti. Tüketici hakem 3 ay sonra dönüş yaptığında makinem çalışıyordu ve talebi mecburen geri çekmiştim. Aradan 15 gün geçti ve Çamaşır makinem 6. Kez 10.05.2024 tarihinde yeniden bozuldu ve servis geldiğinde makinemin değişimi için talepte bulundum. Arçelik tarafından olumsuz dönüş oldu ve makinemi şu anda kullanamıyorum. Tekrar tüketici hakeme başvuru yapacağım ve bilirkişi geldiğinde makinenin çalışmadığını görecekler. Beyaz eşyalarımın hepsi Arçelik fakat bu yaşanan olaydan sonra bir daha asla almam ve aldırmam. Tamamen müşterisinin arkasında durmayan rezil bir firma! Müşteri bu kadar mağdur edilmez!

Osman sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 17:55
Arçelik Çamaşır Makinesi Çamaşırları Yıkamıyor Kirli Bırakıyor
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
28 Şubat 2024 17:24
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 12:32

Sümeyra