Emre sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2023 22:56
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin oluşturduğum günden itibaren ilgi ve alakanız için teşekkür ederim servis ağına ve müşteri memnuniyeti açısından güvendiğim Arçelik bizi mağdur etmedi”

27.08.2023 tarihinde Arçelik 7 Serisi A75 d 790 b 4K Ultra HD 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV satın aldım. Aldığım zaman ufak tefek LED yanıkları vardı, gün geçtikçe büyümeye başlıyor. 2 aydır düğün işleri ve yurt dışında olduğum için fazla kullanmadık, ona rağmen sonuç resimdeki gibi iade hakkım olsa bugün iade ederim. Yetkili servisin yardımcı olmasını bekliyorum.

14 Kasım 2023 13:15

27.08.2023 tarihinde Arçelik 7 Serisi A75 d 790 b 4K Ultra HD 75" 190 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV satın aldım. Aldığım zaman ufak tefek LED yanıkları vardı, gün geçtikçe büyümeye başlıyor. 2 aydır düğün işleri ve yurt dışında olduğum için fazla kullanmadık, ona rağmen sonuç resimdeki iade etmek istiyorum daha önce de yazdım bu şikayetimi müşteri hizmetleri dönüş yaptılar iade talebimi ilettim arıza tespiti yapılsın talebiniz oluşturacağım dedi arıza tespiti yapıldı LED değişeceğini sipariş edildiğini söyledi garanti servisi benim iade talebim ile ilgili herhangi bir sonuç yok ayıplı ürün geldi onun tamiri yerine iadesini talep ediyorum

Ek
Ek
07 Kasım 2023 12:50 (Şikayetten 13 saat sonra)
13 Kasım 2023 19:51

Beni aradılar İade talebim olmuştu Arçelik müşteri hizmetleri yardımcı olacaklarını müdürlüğe talepte bulunacaklarını söylediler servis arıza tespit yaptıktan sonra ama servis geldi arıza tespit yapıldı ledi değişeceğini ve yedek parça sipariş edildiğini söyledi iade talebim olduğunu belirttim ama hala bununla ilgili yardımcı olmalarını bekliyorum

22 Kasım 2023 15:41

01 Kasım 2024 23:38

21 Ağustos 2024 22:19
Yeni Aldığım Televizyonda Karartı Sorunu ve Yetersiz Servis Desteği
Yeni Aldığım Televizyonda Karartı Sorunu ve Yetersiz Servis Desteği
Göksel sonuçtan hiç memnun değil

Göksel
08 Haziran 2024 00:30
Arçelik TV Ölü Piksel Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 08:52
Arçelik Kategorileri