Sinem sonucu yetersiz buldu

14 Kasım 2023 15:15

13.11.2023 tarihinde İskenderun Uygunlar Arçelik Mağazasından almış olduğum kahve makinesini çeyiz için aldığımı mağazaya ilettiğimde, çeyiz için alıyorsanız garantisini daha sonra düğün davetiyesiyle birlikte yetkili servise giderek başlatabileceğim söylendi. Ertesi gün yani 14.11.2023 tarihinde yetkili servise giderek sürece daha hakim olmak adına konuyla ilgili bilgi almak istedim. 14118 (Körfez), Kurtuluş Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi No:75/B, Hatay/İskenderun adresindeki yetkili servise 14.11.2023 tarihinde giderek konuyla ilgili detaylı bilgi almak istediğimde orada çalışan bayanın böyle bir uygulama olmadığını ve mağazanın bunu bile bile beni neden oraya yönlendirdiğini sordu. Bayan orada yeni işe başlamış veya konuya vakıf olmayan birisi olabilir. Sadece konuyla ilgili bilgisi olmadan başından savmak için bu tarz bir tutum takınmış olmasını doğru bulmadım. Yanında olan başka bir bayan da konuşmamızı duymasına rağmen ekstra bir yönlendirme yapmadı. Aynı yetkili servis bayisi içerisinde konudan habersiz olarak çalışan iki kişinin olması da ayrı bir soru işareti. Yetkili servisten çıktıktan sonra mağazaya giderek durumu izah ettiğimde, kampanyanın yazılı olduğu reklam panosunu bana gösterdiler. Aynı durum için müşteri hizmetlerini de aradığımda böyle bir uygulamanın olduğunu ve yanlış yönlendirildiğimi söylediler. İşini severek ve iyi bir şekilde yapmak başka; ama işini bilmeden çok iyi biliyormuş gibi yapmak çok ilginç. Bahse konu bayanın ismini bilmemekle birlikte, mağaza yetkilisi tarafından gereken uyarının yapılmasını rica ediyorum.

14 Kasım 2023 20:03 (Şikayetten 4 saat sonra)

Arçelik Online Satış, Gersan Teknik Servis, İkiz Arçelik Bayii

13 Şubat 2024 12:09
Didem sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 21:51
Arçelik'te Fatura Krizi: Basit Bir İade Talebi Nasıl Kabusa Dönüştü
Burak sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 14:29
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kahve Makinesinde Paslanma Ve Garanti Kapsamında Cezve Değişimi Sorunu

Hüseyin
21 Ağustos 2025 19:22
Samet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 18:54

Arçelik Kategorileri