Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Üniversiteli Akbank'lı Programından Ayrılamıyorum

Ebubekir
02 Şubat 2024 18:17

Akbank'ın mobil uygulaması üzerinden kampanyaları incelerken 'Üniversiteli Akbanklı' isimli bir kampanyaya rastladım. Merak edip detaylarına bakmak isterken yanlışlıkla 'kampanyaya katıl' butonuna bastım ve bana 'İşlemi onaylıyor musunuz? ' gibi bir soru sormadan yanlışlıkla tıklar tıklamaz hemen programa dahil edildi. Yanlış hatırlamıyorsam, iki hafta arayla iki kez müşteri hizmetlerine bağlandım ve her iki seferinde de 'Sistemimizde hata var.' diyerek programdan çıkarmadılar. Ben şu anda üniversite öğrencisi değilim, sadece liseden mezun oldum. Lütfen 'Üniversiteli Akbanklı' programından çıkışımı gerçekleştirin çünkü isteğim dışında kampanyalara katılmış sayılıyorum.

Ayrıca kampanya detaylarında şu ifade yer almakta: 'Müşteri, bankaya verdiği tüm bilgilerin doğru olduğunu, bu bilgilerin yanlış verilmesi sonucu doğabilecek tüm zarardan sorumlu olduğunu, bankaca kendisine sağlanan faydaların suistimal edildiğinin tespit edilmesi durumunda, her türlü hak ve kazanımların herhangi bir ihbar veya ihtara gerek kalmaksızın geri alınabileceğini ve/veya program katılımının süreli veya süresiz olarak askıya alınabileceğini ve/veya sona erdirilebileceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.'

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Üniversiteli Akbanklı Programından Açıklamasız Çıkarıldım

Deniz
01 Kasım 2025 12:02
Jiyan sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Üniversiteli Akbanklı Programından Sebepsin Yere Çıkartıldım.

Jiyan
06 Haziran 2024 13:40
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
21 Ağustos 2024 15:37
Akbank Mobil Uygulama Ödemem Gereken Tutarı Göstermiyor
Yildirim sonuçtan hiç memnun değil

Yildirim
28 Mayıs 2024 20:51