Gunes sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kartım Yurt Dışında Aniden Kapatıldı Ve Tekrar Açılmadı

Gunes
16 Mart 2024 13:19

Yurt dışında Akbank Axess kredi kartım ile harcama yaparken, yurt dışındaki üçüncü veya dördüncü günümde kredi kartım aniden kapatıldı.

Süpermarkette ve restoranda hesabımı ödeyemedim. Yurt dışından müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım, biraz zorlandım ancak güvenlik gereği kapattıklarını öğrendim. 'herhangi bir yanlış durum yok. Yurt dışında kredi kartını ben kendim kullanıyorum. Lütfen tekrar kullanıma açın çünkü burada mağdur oldum.' şeklinde ifade ettim. Yetkililer, 'sizi arayarak teyit edecekler.' dediler.

Yurt dışında olduğum için Türk sim kartımdan bana ulaşamayacaklarını belirterek mobil uygulama üzerinden numaramı ABD numarasına çevirdim. Günlerce bekledim, defalarca yazdım ve aradım ama maalesef problemimi çözmek için yardımcı olunmadı. Hatta mail bile attım, Akbank'ta yetkili birinin e-posta adresini bulup şikayetimi anlatmayı denedim ama bulamadım.

Ne arayan oldu ne de soran. Türkiye'ye döndüğümde yaşadığım mağduriyetten dolayı kredi kartımı kapattırmak için başvurdum, onu bile kapatmadılar.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 11:07
Akbank Kendi Hatasından Kredi Kartımı Kapattı.
Akbank Kendi Hatasından Kredi Kartımı Kapattı.

Raşit
15 Nisan 2024 13:15
Ünsal sonuçtan hiç memnun değil

Bilgilendirme Yapılmadan Kredi Kartım İptal Edildi, Mağdur Edildim

Ünsal
18 Eylül 2025 17:16
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Güvenlik Açığı Ve İlgisizlik

Engin
17 Nisan 2025 15:07
Akbank Güvenlik Açığı Ve İlgisizlik
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
03 Ocak 2024 19:14