Akbank ''haz. Ve Ser. Piy. Opr. Bol.'' Hesabına Geçen Yanlış Paralar

Akbank ''haz. Ve Ser. Piy. Opr. Bol.'' Hesabına Geçen Yanlış Paralar
11 Nisan 2023 22:16

Kardeşim Akbank fast ile hesabıma para göndermek istemiş. Daha öncesinden numaramı ve adımı soyadımı girerek gönderdiği 6566 TL bana değil 'haz. Ve ser. Piy. Opr. Bol. ' diye bir hesaba geçmiş. Görüyorum ki 0952 kodlu bu şubeye 5-6k arası yapılan para transferleri 'yanlışlıkla ' defalarca geçmiş. Bu ne biçim güvenlik ne biçim güven ne biçim bir ticaret!
Hele ki karşı bankayı arayın diye başından savan operatörler.
Bu şubenin maliye açısından incelenmesi ayrı konu, tarafların mağduriyetinin giderilmemesi ayrı konu. İlla mahkemelik mi olmak gerek?
Madem numaram ve adım soyadım eşleşiyor para neden bana gelmiyor?
Eğer numara ve isim soy isim eşleşmiyorsa neden işlem gerçekleşiyor? Para ne kardeşimin hesabında ne de benim hesabımda.

profile profile profile
11 Nisan 2023 22:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla Akbank

11 Nisan 2023 22:28

Otomatik şekilde cevap değil gerçekten bir muhatap bekliyoruz karşımızda!

Yorumlar (9)

Ferhat
Ferhat

Bu şube nerede

Hilal

Anladığım kadarıyla Adana şubesi, paranız diğer QNB bağlantılı hesaplarda olabilir. Enpara gibi

Class
Class

Merhabalar hilal hanım Bugün aynı olay benim başıma da geldi nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Garip
Garip

Aynı olayı bugün bizde yaşadık çözüm nasıl bulundu Akbank karşı bankaya karşı bankada Akbank'a atıyor topu karşı şube haz. Ve ser. Piy oprt böl diye çıkıyor

Metin
Metin

Garip siz hallettinizmi bende yaşadım ne yapmalıyım

Orhan

Çözüm buldunuz mu hanımefendi aynı olay benimde başıma geldi de

Hilal

Bizim Enpara hesabına gönderilmiş enteresan bir şekilde. Güya gönderilen yer Adana şubesi, oradan dağıtım oluyormuş falan filan. Zannediyorum çözüm bulursunuz ama zorluyorlar bu süreçte Akbank maalesef

Orhan

Sorununuz çözüldü mü? Enpara hesabım yok

Enpara hesabınızı kontrol edin

Akbank Kategorileri