Akbank Borsa İşlemleri Hata İşlem Limiti

Akbank Borsa İşlemleri Hata İşlem Limiti
02 Eylül 2023 09:12

Akbank yatırımla annem için yatırım yapmak istedim. Akbank yatırım hissenin blokesini kapatmadığı için bozduğum hisse parasıyla nasıl olabilir. Anlamış da değilim ama fazladan on dört on beş bin civarında tam bilemiyorum. Farkında değilim çünkü hisse almışım sonuçta onların hatası ama o kullanılan paraya her gün seksen yüz lira ilave para ekliyor. Lar iyi kazanıyorsun Ak Yatırım biz o kadar kazanıyoruz

02 Eylül 2023 09:06

Ak Yatırım hesabından annem için yatırım yapmak istedim. Hisseyi satıp başka hisse almak istedim banka blokesini kapatmamış artık nasıl oldu da anlamış değilim fazladan bankanın parası ile hisse almışım on dört on beş bin civarı olabilir o da net belli değil tamamen bankanın hatası ile olan bir şeyi her gün seksen yüz lira üstüne faiz biniyor her gün artıyor borç üstelik biz sizden ek para verin mi dedik ki kendi hatanızı bize yüklüyor sunuz zaten anlaşılmaz bir yatırım hesabınız var. Sanki hisse almış gibi bizden de iyi getiri sağlıyor sunuz. Ses çıkarmayın güzel para var o işte Akbank

Tanju sonuçtan hiç memnun değil

Tanju
01 Temmuz 2024 22:41

Akbank'ta Hisse İşlemlerinde Bloke Sorunu Ve Çözüm Arayışı

Deniz
01 Ocak 2025 02:02
Hatip sonuçtan hiç memnun değil

Hatip
11 Temmuz 2024 17:15
Akbank Mobil Uygulama Borsa İşlemlerinde Ki Sıkıntı
Halil sonucu yetersiz buldu

Halil
29 Eylül 2023 22:08
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Yatırım Fonunda Yüksek Stopaj Kesintisi Ve Müşteri Temsilcisinin Yetersizliği

Burçin
23 Temmuz 2025 01:47