Akbank Artı Para Faizi Silinsin

Burcu
05 Nisan 2024 14:33

İyi günler, 7 Mart tarihinde paramın iki kişinin banka hesabına geçtiğini fark ettim. 103 TL tutarında suç duyurusunda bulundum. Savcılığa başvurumun yanı sıra, Akbank'ın benim iznim olmadan 115 TL tutarında Artı Para limitimi yükselttiğini ve kredi borcumu bu Artı Para limitinden ödediğini belirtmek isterim. Ödeme gününde herhangi bir gecikme olmamasına rağmen, banka faiz uygulamıştır. Şu anda savcılık sürecim devam etmekte ve Akbank'ın bana sormadan işlem yaparak ödeme gerçekleştirmesi ve bunun üzerine faiz eklemesi konusunda mağduriyet yaşamaktayım. Artı Parama şu anda faiz yüklenmesini istemiyorum ve eğer faiz yüklenmeye devam ederse şikayette bulunacağımı belirtmek isterim. Haberim olmadan limit yükseltilip ödeme yapılıyorsa, lütfen Artı Para limitime faiz yüklenmesin.

22 Haziran 2024 11:13

İyi günler 7 Mart tarihinde durumu yaşadım 103 bin tl Artı Para ve kredi kartımdan gitti savcılığa başvurdum Akbank a defalarca bildirmeme rağmen bizi bağlamaz paramızı ver gibi çirkin üslup kullandı sonra da benim haberim olmadan Artı Para limitini yükseltip borcu ödemişler benim onayım olmadan şimdi de farklı farklı numaralardan arayıp rahatsız edip borcu öde yoksa icra başlatırız diyorlar faiz konulmuş 125 yapılmış farklı numaralardan tehdit eder yıldırmak ister gibi aramak suç mağdurum belgemde var eğer icra kağıdı gelirse bankayı şikayet te bulunacağım artık aramayın üzerimde hiçbir mal varlığı yok çalışmıyorum bana sormadan limit yükseltip borcu ödeyip üstüne borç ede diyemezsiniz!

12 Haziran 2024 04:17

İyi günler Akbank 7 Mart tarihinde durumu yaşadığım ve savcılıkta sürecim devam etmesine rağmen İhtarname göndermiş ve borca faiz yüklemiş yüksek miktarda para kaybettim çalışmıyorum öğrenciyim ve üzerimde hiçbir mal varlığı yok bankanın icra takibi takibi başlatmamasını ve faizin silinmesini talep ediyorum

10 Haziran 2024 12:39

7 Mart tarihinde dolandırılma durumu yaşadım yüksek miktarda Artı Para ve kredi kartı üzerinden paramı kaybettim Akbank bunu bilmesine rağmen sürekli beni arayıp bizi alakadar etmez paramızı ver diyor sıkıştırıyor çalışmıyorm mağdurum savcılık sürecimde devam ediyor süreç çözülünce paramı ödeyeceğim Akbank mağduriyetimi anlasın artık!

28 Mayıs 2024 10:11

İyi günler ben 7 Mart tarihinde durumu yaşadım artı paramdan ve kredi kartımdan yüksek miktar da para kaybettim savcılığa başvurdum sürecim devam ediyor Akbank bu durumu bilmesine rağmen sürekli arayıp parayı ver bizi ilgilendirmez biz paramıza bakarz tarzı bir üslup kullandı benim haberime olmadan Artı Para limitini 150 bin yapıp borcu oradan ödedi kafasına göre hareket edip ödeme yapıp sonra böyle bir kötü bir durum yaşamama rağmen borca faiz yüklememeye devam ediyor eğer borcum 100 ken faizle 150 olursa Akbank a şikayet te bulunacağım kötü bir durum yaşadım işsizim durumum da yok sürecim devam ediyor borcun süreç sonuçlanıp paramı alana kadar durdurulmasını istiyorum faiz yüklenirse şikayet edeceğim sizi!

10 Mayıs 2024 17:32

Yaşadım yüksek miktar da paramı kaybettim savcılığa başvurdum süreç devam ediyor borca faiz konmasın süreç sonuçlanana kadar ertelenmesini durdurulmasını talep ediyorum mağdur durumdayım işsizim icra durumuna gelmesini istemiyorum

10 Mayıs 2024 11:55

7 Mart tarihinde Artı Para limiti ve kredi kartı üzerinden savcılığa başvurdum soruşturmam devam ediyor böyle bir mağduriyet yaşarken Akbank haberim olmadan limit yükseltip kredi kartı borcunu ödemiş şimdi de faiz koyarak üstüne Artı Para limitini öde diyor kötü ve elimde olmayan bir durum yaşadım savcılık süreci sonuçlanana kadar borcun durdurulmasını ve faiz konmamasını talep ediyorum icralık duruma düşmek istemiyorum çalışmıyorum öğrenci yim mağdurum

07 Mayıs 2024 20:13

Yaşadım artı paramdan ve kredi kartımdan yüksek miktar da param ele geçirildi savcılığa başvurdum soruşturma devam ediyor Akbank haberim olmadan Artı Para limitimi 150 bin yapıp borcu ödemiş şimdi de Artı Para limitine faiz ekliyor kötü bir durum yaşadım mağdurum soruşturma da sürüyor faizin kaldırılmasını istiyorum hacizlik durum olmasını istemiyorum üzerime ait mal varlığm yok işsizim Akbank'ın kaybettiğim paraya faiz eklemesini istemiyorum!

30 Nisan 2024 10:23

Para kredi kartımdan 100 bin üzeri para kaybettim savcılığa başvurdum soruşturma sürüyor mağdur durumdayım Akbank haberim olmadan Artı Para limitimi yükseltip kredi kartı borcumu oradan ödemiş şu an da Artı Para limitime faiz koyuyor bana sormadan limit yükseltiliyor para ödeniyor sonra faiz yükleniyor soruşturmam devam ediyor mağdurum faiz yüklenirse kaybettiğim paraya faiz yüklenirse Akbank ı şikayet edeceğim

12 Nisan 2024 13:41

İyi günler ben 7 Mart tarihinde Artı Para limitim den VR kredi kartımdam paramı yüksek bir miktar da kaptırdım polise ve savcılığa suç duyurusunda bulundum soruşturma hâlâ sürüyor kredi kartındaki borç haberim olmadan Artı Para limitim yükseltilerek ödenmiş bilgim dışında şu an mağdur durumdayım faiz eklenmesini borcun katlanmasını istemiyorum o borcun silinmesini istiyorum eğer faiz eklenirse Akbank a şikayet te bulunacağım

Burcu
23 Eylül 2024 12:48
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
31 Aralık 2024 23:49
Artı Para Kesintileri Ve Bilgilendirme Eksikliği
Artı Para Kesintileri Ve Bilgilendirme Eksikliği
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
16 Aralık 2023 06:01