Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Zara'nın Müşteri Duyarsızlığı Ve Saygısızlığı

Ayhan
11 Aralık 2023 13:54

23 Kasım 2023 tarihinde, Zara'nın web sitesinden online olarak 5305*****69 sipariş numarası ile satın aldığım ve ücretini peşin ödediğim ürün 11 Aralık 2023 tarihine kadar hala adresime teslim edilmedi. Ne yazık ki, firmanın müşteri hizmetleri telefon hattı kapalı. Canlı destek bölümünde C**** isimli bir kişi ile iletişime geçtiğimde; çağrıma cevap veren kişi, sistemlerinde ürünümün 'kayıp' olarak göründüğünü söyledi. 'Stoklarda varsa gönderilir ya da ücret iadesi yapılır...' diyerek çözüm önermedi. Parasını 20 gün önce ödediğim ve stokta mağazalarda satılırken, indirimli fiyatla bana gönderilmesi gereken ürüne ait bilgilerin paylaşılması gerekirken, hiçbiri yerine getirilmedi ve tamamen yanıltıcı bilgiler verildi. Tekrar iletişime geçmeye çalıştığımda hep benzer sorunlarla karşılaştım. Koskoca Zara markasına yakışmayan, utanç verici bir durum bu. Duyarlı vatandaşların, bu markadan online olarak alışveriş yaparken dikkatli olmalarını rica ediyorum. Satın alma ve para ödeme işlemi aşamasında çok iyi çalışan sistemleri, ürün teslimi ve para iadesi konusunda hiç işlevsel değil. Talep edilirse, online yardım hattındaki kişi (C**** ismini kullanan) ile yaptığım yazışmanın kopyasını verebilirim. Ürünün gönderilmesini bekliyorum.

profile profile

Kamile
09 Temmuz 2023 12:26

Muhammed
29 Eylül 2023 21:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 00:09
Zara Neredeyse 1 Aydır Kargomu Teslim Etmiyor

Canel
19 Eylül 2023 15:21
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
08 Aralık 2023 11:54