Zara Sipariş Kargoda Kayıp Ve İademi Yapmıyorlar, Çözüm Üretmiyorlar!

12 Kasım 2024 16:331.317
Erdinç
14 Kasım 2024 10:14

Zara firması hala kargodan bilgi bekliyoruz demekte, Tam tamına 1 haftadır sadece bana verilen bilgi sadece bundan ibaret. Kargoist taleplerime duyarsız. Zara sağır ve dilsiz, 04 kasımdan bu yana ne ürünüm geldi ne de çözüm ürettiler. Ne de siparişimi iptal ediyorlar.

Ece
Benzer Şikayeti Var
18 Kasım 2024 08:32

Twitter'dan takip ediyorum, Türk müşteri yazınca ben de yazıyorum ama bizde bir araya gelme sorunu var, herkes ben paramı kurtarayım markayla aram bozulmasın derdinde gibi çekimser davranıyor, biz ses çıkarmadığımız müddetçe daha çok Zara mağduru olur. Ben Eylül'den bu yana sorun yaşayıp çözüme kavuşan görmedim. Şu çağda online alışverişte bile şunu yaşadığımıza inanamıyorum. 40 gündür uğraşıyorum.

Ece
Benzer Şikayeti Var
16 Kasım 2024 18:37

Erdinç Bey, Twitter kullanıyorsanız lütfen bu videoyu oradan yayımlayın. Ben de retweet edeyim (EceKrl5) etiketleyin. Ben de bir mağdurum. Bugün 38. Gün iademi alamadım, İspanya Büyükelçiliğine bile bunları şikayet ettim, hala özür ve dosyanız incelemede diyorlar. Borç bitti, param geri gelmedi. Benim şikayetimi de okuyunca anlayacaksınız ama buraya üye değiller. Bence kaale almıyorlar bizi.

Zara Kırık Parfüm, Kargo İadesi İstiyorum Mağdurum!

Zara KırıkParfüm, Kargo İadesi İstiyorum Mağdurum!

Ali
Zara Mağazası Kullanılmış Parfüm Gönderdi!

Zara MağazasıKullanılmış Parfüm Gönderdi!

Ahmet
Zara Parfüm Kırık Geldi