Salih sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Yanlışlıkla Oyun Satin Aldım

19 Haziran 2024 15:57

Şu anda memleketteyim ve her gidişimde Vodafone ile ilgili her zaman sorun yaşıyorum. Vodafone Yanımda uygulamasında kampanyalar vb. daire şeklinde gösteriliyor ve kullanıcıların aklını karıştırmak için dizayn edilmiş. Ben de buradan yanlışlıkla iki adet oyun satın aldım, isteyerek almadım ve orada fiyatı yazmıyordu. Kaç TL olduğu vb. sonradan gelen SMS ile fark ettim; toplamda 260 TL gelmiş, vergilerle beraber faturam 560 TL gibi bir şey oldu. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve onlara ulaşmak zordu. Yapay zeka yardımıyla birçok tuşa basmam gerekti, zamanımı kaybettim. Neyse ki bir şekilde ulaştım ve sorunu belirttiğimde yanlışlıkla aldığımı ve bu parayı veremeyeceğimi söyledim. Ancak bana oyunları iade edemeyeceğimi söylediler. Ayrıca verilen internet paketi 260 TL'ye 3-3 GB, toplamda 6 GB. O paraya daha iyi GB'ler alabilirdim. Ne zaman kullanmaya kalksam sorun yaşıyorum ve şu an o GB'leri harcamak zorunda kaldım. Giden 260 TL'ye üzülüyorum. Bundan sonra internet sağlayıcımı değiştireceğim.

19 Haziran 2024 16:26 (Şikayetten 29 dakika sonra)
19 Haziran 2024 16:38

09 Aralık 2023 16:57
Vodafone Döndür Kazan Dijital Abonelik Servisi İptal Sorunu

20 Aralık 2023 21:29
Vodafone Hikayemi Dinleyin, Dinletin!
Osman sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 19:31

12 Mart 2024 09:02
Isa sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 11:12

Vodafone Kategorileri