Vodafone Red'li Firsat 18GB Faturama Haksız Olarak 1131 Lira Ek Ödeme Çıkarıldı

17 Mayıs 2023 21:50

10 yıldan fazla süredir Vodafone faturasız abonesiyim ancak geçen ay maalesef faturalıya geçme hatasına düştüm. Aylık ücreti 126 lira olan Red'li Fırsat 18GB Paketi tarifesine dahil oldum. Aynı zamanda yurt dışında kullanmak üzere 'Avrupa Amerika Rusya 60dk Paketi' paketini satın aldım. Yurt dışında bulunduğum süre zarfında yaptığım ve aldığım aramalar 60 dakikalık yurt dışı ek paketimden düşülmeyip, arama yapılan her gün pasaport paketi adı altında fahiş bir fiyatla ücretlendirildi. Öyle ki, arama yapılıp telefona yanıt vermediğim günler bile faturaya ek paket olarak yansıdı. Yani hiçbir konuşma yapmadığım, internet kullanmadığım, sadece cevapsız çağrı aldığım günler bile faturama 150 lira olarak eklendi. 126 lira olan tarife ücretim toplamda yaptığım 8 dakikalık arama nedeniyle 1257 lira olarak düzenlendi (yurt dışında 60 dakika ek paketim olmasına rağmen). Kayıtlarımın incelenip faturamın tekrar düzenlenmesini istiyorum.

17 Mayıs 2023 22:30 (Şikayetten 39 dakika sonra)
18 Mayıs 2023 16:22
Emre
Emre
18 Mayıs 2023 16:43

Gerekli işlemler tamamlanmadı. Vodafone müşteri hizmetlerinin beni ücretsiz araması gerekirken, bu aramanın bile her şey dahil pasaport paketi adı altında 150 lira olarak faturama nasıl eklendiği açıklanamadı. Faturanız kesilmeden ayrıntıları göremeyiz denildi. Yurt dışı ek paketim olmasına rağmen faturama 1131 lira ek ücret çıkarılmasına cevap olarak ''her şey dahil pasaport paketi önceliklidir bu yüzden ek paketinizden dakika düşüşü yapılmayıp pasaport paketi devreye girmiştir" denildi. Firmanın bu işlemi saçma olduğu kadar, paketi aldığımda böyle bir bilgilendirme yapılmadığı için haksızdır da. Satın aldığım yurt dışı ek paketini kullanmama izin vermeyip, her bir aramamı ayrı ayrı 150 lira olarak günlük ücretlendirdiler. Bu durumda kullanmama izin vermeyeceğiniz ek paketi neden sattınız?

Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Devrim
19 Temmuz 2023 09:31

17 Ekim 2023 15:29
Tony sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 18:53

18 Temmuz 2023 17:31