Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Red Taahhüt Bitimi Sonrası Tarife Sorunu

29 Mayıs 2024 11:09

Yıllardır Vodafone Red müşterisiyim. Kullanmış olduğum red 25 sınırsız sosyal paketimin taahhüdüm bitmiş. Taahhüt sonrası fiyatlandırma ile ilgili tarafıma gelen mesaj ile bu durumdan haberdar oldum ve güncel taahhütsüz fiyatın 621,5 TL olduğuna dair mesaj aldım. Buraya kadar bir sorun yok. Vodafone uygulamasına girip taahhütlü bir tarife seçebilmek için geçebileceğim tarifeler kısmına baktığımda herhangi bir tarife bulunamadı. Bu sebeple müşteri hizmetlerini aradım ve durumu izah ettim. Fakat şu an sistemde herhangi bir benzer tarife bulunmadığı tarafıma iletildi. Eğer ben yeni bir hat alıyor olsam ya da numaramı taşıyor olur isem bunlar için tarifeler mevcut iken biten taahhüt sonrası tarafıma benzer tarife sunulmamasını açıkça etik bulmuyorum. Müşteri hizmetlerine de ilettiğim gibi bu durum sizinle çalışmak istemiyoruz, başka operatöre numaranızı taşıyabilirsiniz demenin dolaylı yoldan söylemi. Üzülerek belirtmek isterim ki bu şikayetim sonrası tarafıma uygun bir çözüm sağlanamaz ise maalesef başka operatöre numaramı taşımak zorunda kalacağım.

29 Mayıs 2024 12:07 (Şikayetten 58 dakika sonra)
29 Mayıs 2024 17:34

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

29 Mayıs 2024 21:40

Merhaba, lütfen insan aklı ile dalga geçmeyin. Öncelikle 20 dakika. Lik bir telefon görüşmesi esnasında arandım. Cevap vermeye kalktığımda kapanmıştı bile. Daha sonra hemen geri arama yaptım. Sonuç yok. Çözüm olarak belirtmiş olduğunuz Vodafone Yanımda ve tobi üzerinden bilgi alabileceğimi iletmişsiniz. Ekteki videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye etmekteyim. 1 ay önce taahhüdü dolmuş olan müşterinize hiçbir şekilde tarife sunamadığınız, müşterinizin sorununu dinleyip anlamadan basma kalıp bir cevap vermeniz, müşterilerinize vermiş olduğunuz değeri (ya da değersizliği diyelim) ifade etmektedir. Söz uçar yazı kalır. Bu acı tecrübe de burada bu şekilde kalsın.

Murat sonuçtan çok memnun

08 Haziran 2024 12:18
"Problem hızlı bir şekilde çözüldü, teşekkürler"
Vodafone Yeni Tarifelerin Fiyatı Enflasyonun Üzerinde Artmış
Melis sonuçtan çok memnun

13 Temmuz 2024 23:07
"Hızlı dönüş ve çözüm için teşekkürler"

Aşkın

taahhut-bitiminde-fahis-zam-ve-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamadim-2.jpg
taahhut-bitiminde-fahis-zam-ve-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamadim-1.jpg
Meral sonuçtan çok memnun

11 Mart 2025 16:45
"Müşteri temsilcisi Buket Hanım sorunumu giderdi. Daha önce Defalarca aradığım müşteri temsilcilerinin hiç biri yardımcı olmadı. Buket Hanıma teşekkür ederim."
Vodafone Kategorileri