Vodafone Red Ayrıcalıklarından Faydalanamıyorum!

Vodafone Red Ayrıcalıklarından Faydalanamıyorum!
27 Ağustos 2023 14:44208

Vodafone Red üyesi olduğum halde Vodafone Red'in hiçbir avantajlarından faydalanamıyorum. Yanımda uygulamasından red ayrıcalıklarına girdiğimde bir şeyler yanlış gitti, kayıt bulunamadı hatasıyla karşı karşıya kalıyorum. Bu durumun acilen çözülmesini istiyorum. Aksi halde mahkeme yoluna başvuracağım veya uzun süredir kullandığım Vodafone'dan başka bir yere geçeceğim!

27 Ağustos 2023 14:30

Vodafone Red üyesi olduğum halde Vodafone Red in hiçbir avantajlarından faydalanamıyorum Yanımda uygulamasından red ayrıcalıklarına girdiğimde bir şeyler yanlış gitti kayıt bulunamadı hatasıyla karşı karşıya kalıyorum bu durumun acilen çözülmesini istiyorum aksi halde mahkeme yoluna başvuracağım veya uzun süredir kullandığım Vodafone'dan başka bir yere geçeceğim!

Eki aç
2 Eylül 2023 18:09 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Berke
2 Eylül 2023 18:15

Hiçbir şey çözülmedi! Sorunum devam ediyor boşu boşuna red üyesiyiz ayrıcalıklardan faydalanamıyoruz mahkemeye vereceğim sorunum çözülmez ise!

2 Eylül 2023 18:19

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz için çalışmalarımız başlatılmıştır tarafınıza bilgilendirme mesajı gönderilecektir Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Eyüphan
Şikayeti Çözüldü
12 Nisan 2024 02:18

Merhaba çözüldü mü? Aynı sorunla karşılaşıyorum

Vodafone Red Ayrıcalıklarına Erişim Sorunu Ve Uygulama Problemleri

23 Mayıs 2025 20:41139

Vodafone Red ayrıcalıklarına erişemiyorum. Red'li olmama rağmen, 'Bir şeyle...

Vodafone Red Ayrıcalıklarına Erişememe Sorunu

14 Ocak 2025 20:40277

"Sorunum gün içinde çözüldü teşekkürler"

Vodafone Red Ayrıcalıklarına Erişememe Sorunu

Vodafone MobilVeri Hız Sabitleme Sorunu

Ahmet
Vodafone Red Hepsiburada Premium Sorunu

Vodafone RedHepsiburada Premium Sorunu

Vodafone Red'li 20 GB Sınırsız Olmasına Rağmen Kullanamıyorum Neden?

Vodafone Red'li20 GB Sınırsız Olmasına Rağmen Kullanamıyorum Neden?

Zeliha
Vodafone Red Yalan Söylüyor

Vodafone RedYalan Söylüyor

Muammer
Vodafone Red Tarifesi Haksızlığı!

Vodafone RedTarifesi Haksızlığı!

Gökhan