Tugba sonucu yetersiz buldu

01 Temmuz 2024 03:03

Öncelikle daha önce bir hat iptali oldu. Haber verilmeksizin ve bu sorun birkaç gün sonra ortadan kaldırıldı, aynı hat ile devam edebiliyorum. Bunun için müşteri hizmetleri genel merkeze teşekkür ederim. Fakat ilk üç ay 140 TL ödeyeceğim fatura 193 TL geldi. 78 TL'si vergi ve 48 TL yeni hat aktivasyonu bedeli. İki aydır da 255 TL geliyor. Benim anlamadığım, mağdur olan benim ve mağduriyetim hattım tekrar aktif edilerek gideriliyor ancak görünen o ki bunun faturası bana çıkıyor ve yeni hat almışım gibi vergi kesiliyor. Müşteri temsilcisi G****** Hanım'la konuştum ama ne dediğini anlamadım. Kendisinin de ne anlatmaya çalıştığını bildiğini düşünmüyorum. Lütfen bu durumu inceleyin ve bu sorunu da giderin. İyi çalışmalar.

01 Temmuz 2024 04:06 (Şikayetten 1 saat sonra)
02 Temmuz 2024 14:00

Tugba sonuçtan çok memnun

31 Aralık 2024 12:08
"Genel merkezden gül hanıma çok teşekkür ederim hem benden tahsis edilen haksız vergiyi sonraki dönem faturamdan düşmesini sağladığı hem de bu verginin artık çıkmamasını sağlayacağı için Gerçi bir yıl dolduğunda otmatikman çıkmayacak olduğundan ama olsun tüm nezaketiyle ve sakin tavrıyla sorunumu kökten çözdü tekrar teşekkür ederim kendisine 🥰"
Fatura Şoku Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Serkan sonuçtan çok memnun