Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 22:44

Bugün (13.04.2024) durduk yerde Vodafone e sim sinyal vermeme sorunu olmaya başladı. Telefonu aç kapa yaptım defaatle, şarjını tamamen bitirip tekrar aç vs. İşe yaramadı. Bulunduğum yerde başka Vodafone hat olan cihazlar gayet iyi çekiyordu ancak benim telefonum (iPhone 14 Pro) servis yok uyarısı vardı. Çok defa uğraştıktan sonra Vodafone müşteri
Hizmetleri ile iletişime geçtim ve hattımı kontrol edip beni e sim sorunu olduğu için Vodafone şubelerine yönlendirdiler. Bayram dolayısı ve yarın da pazar olması dolayısıyla bulunduğum yerde uygun şube olmadığından (İzmir-Kiraz) yaptıramayacağım. Yarın yola bayram dönüşü yoluna çıkacağım ama bu e sim yüzünden durduk yere iletişimim kesildi, mağdur oldum. Muhtemel şubeye gittiğimde bir de benden e sim ücreti alacaklar.

Ayrıca gördüğüm kadarıyla aynı sorunu bugün yaşayan başka başka insanlar da var, tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Vodafone'dan kaynaklanan bu sorunun bir an önce düzeltilmesini ve mağduriyetim giderilmesini talep ediyorum

15 Nisan 2024 12:09

13.04.2024 tarihinde durduk yerde Vodafone e sim sinyal vermeme sorunu olmaya başladı. Telefonu aç kapa yaptım defaatle, şarjını tamamen bitirip tekrar aç vs. İşe yaramadı. Bulunduğum yerde başka Vodafone hat olan cihazlar gayet iyi çekiyordu ancak benim telefonum (iPhone 14 Pro) servis yok uyarısı vardı. Çok defa uğraştıktan sonra Vodafone müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtim ve hattımı kontrol edip beni e-sim sorunu olduğu için Vodafone şubelerine yönlendirdiler. Bayram dolayısı ve tatil dolayısıyla bulunduğum yerde uygun şube olmadığından (İzmir-Kiraz) yaptıramadım. Adana'ya döndüğümde şubeye giderek 110 TL karşılığında yeni e-sim alarak problem çözüldü. Ancak gördüğüm kadarıyla aynı sorunu o gün yaşayan başka başka insanlar da var, tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Vodafone'dan kaynaklanan bu sorunun bir an önce düzeltilmesini ve yaklaşık 2 gün süren iletişim sağlayamama mağduriyetimin giderilerek verdiğim e-sim ücretinin iadesini talep ediyorum.

15 Nisan 2024 07:57

13 Nisan 2024 23:45 (Şikayetten 1 saat sonra)
14 Nisan 2024 07:17

Numaram üzerinden benimle İrtibata geçemezsiniz çünkü telefonda servis yok!

14 Nisan 2024 09:16

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

14 Nisan 2024 10:25

14 Nisan 2024 11:03
14 Nisan 2024 18:53
Vodafone E-Sim "Servis Yok" Şebeke Sorunu

Vodafone şubeye giderek yeni esim almak zorunda kaldım. Tamamen Vodafone kaynaklı bir problem yüzünden hem 2 gün hattımı kullanamadım hem de 110 TL esim ücreti vermek zorunda kaldım. Yaptığım esim ödemesinin tarafıma geri iadesini talep ediyorum

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 16:36

Vodafone eSIM Aktivasyon Sorunu ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

Hüseyin
27 Eylül 2024 23:44
Kıymet sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone E-SIM Sorunu İçin Online Destek Yetersizliği Ve Mağduriyet

Kıymet
05 Kasım 2025 00:59
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone E-sim Hattım Günlerdir Aktifleşmiyor, Çözüm Sunulmuyor

20 Ağustos 2025 02:12
vodafone-e-sim-hattim-gunlerdir-aktiflesmiyor-cozum-sunulmuyor-2.jpg
vodafone-e-sim-hattim-gunlerdir-aktiflesmiyor-cozum-sunulmuyor-1.jpg
Havva sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 15:56
Vodafone Servis Yok Sorunu. 10 Gündür Cihazım Kapalı