Vodafone Cihaz Puanlarım Sıfırlandı

05 Şubat 2024 21:22

10 yılı aşkın süredir Vodafone kullanmaktayım. Her ay düzenli olarak ödemelerimi yapıyorum. Dört-beş ay önce bir anda cihaz puanlarım sıfırlandı. Müşteri hizmetleri, abone merkezine gidip KKB'yi güncelletmemi söyledi. Abone merkezi ise böyle bir durumun olmadığını, ancak cihaz almak istediğimde puanım yetmiyorsa KKB puanımı kullanarak yardımcı olabileceklerini ancak bunun cihaz puanıyla bir alakası ya da güncellemesi olmadığını, müşteri hizmetlerinin konuyu geçiştirmek için yanlış bilgi verdiğini söyledi. Beş ay geçti ve puanlarımın bir kısmı geri geldi. Yine fatura ödedim ki cihaz puanım artsın diye. Şimdi baktığımda yine puanlarımın olmadığını gördüm. Bir sistem yapıyorsunuz ancak yaptığınız sistemin problemlerini çözemiyorsunuz. Lütfen beni arayıp aynı hikayeleri anlatmayın. Yönetim kurulunuz oturup bu sorunu çözmelidir. Birçok insan aynı mağduriyeti yaşıyor ve sonrasında müşteri kaybediyorsunuz. Bugüne kadar ödediğim düzenli faturalarla bir araba alabilirdim. Kendi icat ettiğiniz sistemin problemlerini çözemiyorsanız, bu işi yapmamalısınız. Bu işi kardeşim.

05 Şubat 2024 23:10 (Şikayetten 1 saat sonra)
12 Şubat 2024 13:36

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

14 Şubat 2024 13:12

14 Şubat 2024 16:35

İbrahim
İbrahim

Bu konuda hiçbir muhatap bulamayacaksın ve çözüm de olmayacak bana da yaptılar bunu şikayet üstüne şikayet yazdım sorunumu çözmedikleri gibi sadece belirttiğin şikayeti senin ağzından tekrarlatmak için diyalog kuruyorlar, temsilci seni marketinge yönlendiriyor orayı arıyorsun o da bir önce ki yönlendirene topu atıyor yani sorun var çözümü yok benim de puanımı sildiler 2 aydır 1 puan görünüyor genel müdürlükten aranıyorum puanınız var diyorlar bayiye gidiyorum 1 puan var olarak görünüyor yani anladığım tek şey bizimle kafa buluyorlar sende bekleme boşuna ben bıraktım hakkımı aramayı aynı masalı dinleyip çözümlemeyecekleri kanısına vardım

Vodafone'da KKB Puanım Güncellenmiyor, Cihaz Alamıyorum

İlkay