Ömer sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2023 23:31
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Belirttiğim sorun çözüldü. Teşekkürler.”

Vodafone'da "arama asistanı Plus" dijital servisi satın aldım ama bu servis bir türlü çalışmadı. Telefon kapalıyken veya hat çekmiyor iken herhangi bir mesaj gelmedi. 10dan daha fazla müşteri hizmetleri ile görüşmeler de bir sonuç vermedi. En son olarak bu servis iptal edilip yeniden almam önerildi müşteri hizmetleri tarafından. Bu dijital servis iptal edilip yeniden almaya çalıştığımda "hattınız arama asistan abonelik servisine abone olmaya kapatıldığı için işleminizi gerçekleştiremiyoruz." diye mesaj geliyor. Arayan kim servisi için de aynı mesaj geliyor.**62*0542**43000# yazınca da "bağlantı hatası veya geçersiz mmi kodu" yazıyor. Bu servis ya aktif edilmiyor ya da çalışmıyor. Bu konu hakkında yardım talep ediyorum.

20 Aralık 2023 16:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

20 Aralık 2023 17:51
20 Aralık 2023 19:29

Belirttiğim sorun çözüldü. Teşekkürler.

Arif

Nasıl çözüldü Ömer yardımcı olabilirmisin bende aynı sorunu yaşıyorum

Ömer

Buradan yazdıklarımın benzeri bir şikayet yazarak sizde şikayet oluşturursanız kısa sürede çözüm bulacaklardır. Yönlendirme servisi yani telesekreter servisi kapalıymış. Onu düzelttiler.

Arif

Nasıl çözüldü Ömer yardımcı olur musun bende aynı sorunu yaşıyorum

Vodafone Arama Asistanı Plus Servis Sorunu

24 Mart 2025 10:00