Birol sonuçtan çok memnun

Vodafone Borç Problemi Nedeniyle Operatör Değişikliği Yapamıyorum

10 Eylül 2024 14:59

Yıllarca Vodafone kullandım. 2019 yılında. Turkcell'e geçiş yaptım. 2023 yılında Türk Telekom'a geçiş yaptım. Şu an Türk Telekom'dan Memnun olmadığım için. Vodafone'a geçiş yapmak istiyorum. Vodafone'a borcum olduğunu söylediler. Ondan dolayı herhangi bir. Operatöre geçiş yapamıyorum. E-devlet'ten baktığımda. Vodafone'a müşteri hizmetlerini aradığımda. Borcum olmadığını söylüyorlar. Neden geçemediğimi araştırdığımda. 2019-2020 yıllarından. Bir ürün aldığımı ve ürünün borcu olduğunu söylediler. Ben Vodafone'dan herhangi bir ürün almadım borcum varsa. Neden diğer operatörlere geçiş izni verildi. Bu borcu kabul etmiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Borcu olan bir numara. Başka operatörlere taşınamaz. Benim borcum varsa diğer operatörlere nasıl taşındılar.

22 Ekim 2024 21:59

2019yılına kadar Vodafone hat kullandım 2019yılında Turkcell'e taşıdım 2023yılında Türk Telekom'a geçtim internet çekmediği için hattımı başka operatöre taşımak istiyorum taşıyamıyorum giriş yaparken yasaklı gözüküyor araştırdığımda Vodafone'a 2020yılından borç gözüküyor sistemde Turkcell kullandığım tarih e devlet sorgusunda BTK sorgusunda Vodafone müşteri hizmetleri ne yaptığım aramalarda borcumun olmadığı söyleniyor olmayan borcumdan dolayı hattımı taşıyamıyorum bu konuda mağdurum 15yıllık hattımı iptal etmek zorunda kalacağım sorumluların bu mağduriyetimi gidermesini önemle ve sabırla beliyorum

10 Eylül 2024 16:11 (Şikayetten 1 saat sonra)
11 Eylül 2024 13:55

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Kullanmadığım Hizmet İçin Fatura Kesilmesi

Hatalı Faturalandırma Ve Yanlış Borç Bildirimi
Hatalı Faturalandırma Ve Yanlış Borç Bildirimi

Ümran
16 Şubat 2024 23:14
Veysi sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 16:24
Vodafone Numara Taşıma Sürecinde Belirsiz Borç Sorunu